Με κόκκινο φόρεμα και ασορτί κραγιόν - Δεκάδες αντιδράσεις με την νέα φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού

Εντυπωσιακή όπως πάντα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με κόκκινο φόρεμα και ασορτί κραγιόν - Δεκάδες αντιδράσεις με την νέα φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού

Έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Δούκισσα Νομικού, η οποία μπορεί να βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο εκτός τηλεόρασης (αν και φημολογείται ότι είναι μια από τις γυναίκες που πιθανόν δούμε του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα) ωστόσο καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια αφιερώνει πλέον αρκετό χρόνο στην οικογένειά της αλλά και στον εαυτό της και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι μια και μια.

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, η Δούκισσα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δυο νέες της φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με κόκκινο φλοράλ φόρεμα και αντίστοιχο μακιγιάζ και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Δεκάδες αντιδράσεις με τις νέες φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού

«Καλή εβδομάδα να έχουμε ❤️ #hello #mood #ootd #haveaniceday #mindmatter #summer2022», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Δεκάδες αντιδράσεις με τις νέες φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού

Δεκάδες αντιδράσεις με τις φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού

Έτσι ήταν η Δούκισσα πριν την πλαστική στο στήθος

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να θεωρηθεί αναμφίβολα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz καθώς η ομορφιά της είναι το κάτι άλλο. Η ίδια μπορεί να έγινε γνωστή στα πρώτα της βήματα ως μοντέλο καθώς το 2007 βραβεύτηκε ως Σταρ Ελλάς.

Από τότε μέχρι σήμερα η ίδια έχει κάνει πάρα πολλά καθώς την έχουμε δει σε ρόλο παρουσιάστριας ενώ πλέον είναι και επιχειρηματίας. Πλέον η ίδια βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς έχει αποκτήσει και δυο παιδιά όπου αποτελούν προτεραιότητα για την ίδια και τον σύζυγό της (δείτε εδώ φωτογραφία).

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή έρευνα και να δούμε το πώς ήταν όταν ξεκίνησε ως μοντέλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως παραμένει άκρως εντυπωσιακή παρά το γεγονός πως η μόνη πλαστική που έχει παραδεχθεί ότι έχει κάνει είναι στο στήθος.

Δούκισσα Νομικού - Πλαστικές

Δούκισσα Νομικού -  Αποκλειστική φωτογραφία