«Ο Χρήστος κι η οικογένειά μου δεν γνώριζαν ότι...» - Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μιλά ανοιχτά για το επόμενο βήμα στη σχέση της

Όσα αποκάλυψε στο Secret και την Σάσα Σταμάτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο Χρήστος κι η οικογένειά μου δεν γνώριζαν ότι...» - Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μιλά ανοιχτά για το επόμενο βήμα στη σχέση της

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, σε συνεντεύξεις που έχει δώσει μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, έχει μιλήσει ανοιχτά για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, πότε αυτή ξεκίνησε και πως, αποκαλύπτοντας πολλές πτυχές της ζωής της που δεν γνωρίζαμε.

Στην εφημερίδα Secret και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, αποκάλυψε ωστόσο πρόσφατα για την συγκατοίκησή της με τον τραγουδιστή, αλλά και για την απόφασή της να μπει στο παιχνίδι, μιας και κανείς δεν γνώριζε πως έχει δηλώσει συμμετοχή.

Όσα ανέφερε για την συγκατοίκηση με τον Δάντη

«Μένουμε μαζί στο Ψυχικό. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος, όταν του μιλάς, μπορεί να μην σε ακούει γιατί φτιάχνει τραγούδι στο κεφάλι του και του αποσπάται η προσοχή αλλά είναι από εκείνους που, εάν αγαπάνε έναν άνθρωπο και τον θέλουν, θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους.

Ο Χρήστος είναι αυθόρμητος κι έχει ψυχή και καρδιά μικρού παιδιού, γιατί έχει στερηθεί πολλά στη ζωή του» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τον Χρήστο Δάντη.

H Ασημίνα Χατζηανδρέου μιλά ανοιχτά για την συγκατοίκηση με τον Δάντη

«Ο Χρήστος κι η οικογένειά μου δεν γνώριζαν ότι είχα δηλώσει συμμετοχή στο Survivor κι όταν το έμαθαν τρεις ημέρες πριν, φρίκαραν. Ένιωθαν ότι με αποχωρίζονται για πάντα αλλά εγώ δεν πτοήθηκα και κυνήγησα το όνειρό μου.

Η εμπειρία ήταν πολύ δύσκολη στην αρχή. Με την πείνα δεν μπορούσα να διαχειριστώ ότι δεν τρώγαμε καθόλου, ζαλιζόμουν πάρα πολύ, είχα χάσει πάρα πολλά κιλά και το μόνο που με κρατούσε στο παιχνίδι για να μην αποχωρήσω ήταν η αγάπη του κόσμου και το πως έβλεπαν την Ασημίνα ως μαχήτρια, σαν «βουνό» -αυτό ήταν το ψευδώνυμό μου εκεί. Δεν ήθελα να τα παρατήσω».

«Θα μπορούσα να είμαι με έναν μικρότερο και...»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, το μεσημέρι της Τρίτης 12/7, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή και το πλατό του Love it και επιτέλους είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε τα πάντα για την εμπειρία της στο Survivor, μιας και ήταν σχεδόν η τελευταία που έφυγε από εκεί.

Μεταξύ άλλων η λαμπερή παίκτρια μίλησε για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, το παρασκήνιο της γνωριμίας τους αλλά και τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τη διαφορά της ηλικίας τους κατά καιρούς από τότε που γνωστοποιήθηκε η σχέση τους.

«Με τον Χρήστο είμαστε μαζί 3 χρόνια. Γενικά στη ζωή μου από κάποιες καταστάσεις με κάποια θέματα υγείας της οικογένειάς μου, είπα πως θα ασχολούμαι με το τώρα. Κι αν το τώρα με κάνει να χαμογελάω και να είμαι χαρούμενη, θα είναι αυτό που θα είμαι σήμερα. Αύριο μπορεί να μην είμαι. Μόνο το τώρα έχουμε. Επειδή δεν είχα επαφή μέσα στο παιχνίδι, αυτόν που έχουν στενοχωρήσει πιο πολύ ήταν ο Χρήστος.

Εγώ που βγήκα, έπαθα ένα μικρό σοκ. Θα βγάλει και κακία και αγάπη ο κόσμος. Εμένα δε με απασχολεί γιατί ζω το τώρα. Οκ, μπορούσα να είμαι με έναν μικρότερο σε ηλικία και να μην ήμουν ευχαριστημένη. Ή εκείνος να μην ήταν ευχαριστημένος και να ήταν αλλού»!