Προξενιά και γάμοι στον αέρα του Σήμερα στον ΣΚΑΙ - «Σύντομα να σε παντρέψουμε!»

Η απίστευτη ατάκα του Μανώλη Κωστίδη στην Μαρία Αναστασοπούλου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Προξενιά και γάμοι στον αέρα του Σήμερα στον ΣΚΑΙ - «Σύντομα να σε παντρέψουμε!»

Τις τελευταίες τις εκπομπές πραγματοποιεί η Μαρία Αναστασοπούλου, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, καθώς από τη νέα σεζόν θα την δούμε σε νέα τηλεοπτική στέγη, και πιο συγκεκριμένα στο κανάλι του Αμαρουσίου, στον Αντ1. Το πρωί λοιπόν της Τρίτης 19/7, θέλησε να αποχαιρετήσει τον καλό της συνεργάτη Μανώλη Κωστίδη με αφορμή τις καλοκαιρινές του διακοπές, και εκείνος της ανταπέδωσε τις ευχές, με μία επική ατάκα!

Η ατάκα του Μανώλη Κωστίδη στην Μαρία Αναστασοπούλου

Ο Μανώλης Κωστίδης λοιπόν, της ευχήθηκε να παντρευτεί σύντομα, με εκείνη να απαντά πως είναι κάτι που δεν έχει γίνει όσα χρόνια συνεργάζονται παρόλο που εκείνος παντρεύτηκε και απέκτησε παιδιά.

Ο Οικονόμου μίλησε ανοιχτά για το "χωρισμό" του μαζί της

Σούσουρο επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση πως αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ και "δένει" σε άλλο λιμάνι, και συγκεκριμένα, θα την δούμε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1.

Ο Δημήτρης Οικονόμου με τον οποίο παρουσιάζουν την εκπομπή Σήμερα, μίλησε στο Super Κατερίνα σχετικά με την απόφαση της συναδέλφου του να φύγει από το πλευρό του τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Με κανένα δεν είσαι παντρεμένος… Το λέω με μεγάλη αγάπη, στην τηλεόραση όλοι είμαστε προσωρινοί. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Στα επαγγελματικά του καθενός δεν παίρνω θέση. Ούτε τα ρωτώ, ούτε θέλω να με ρωτούν. Ούτε θέλω κανείς να τα ανακοινώνει σε εμένα. ότι σχεδιάζει κανείς, το συζητά πρώτα με αυτούς που αποφασίζουν» ανέφερε.

Και συνέχισε: «Δεν συγκρίνεται κανείς με τον Γιώργο Παπαδάκη σε κανένα επίπεδο. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και ξέρει κι ο ίδιος. Δεν μπορώ ποτέ να πω κακό για τον Γιώργο, ότι και να γίνει… Δεν θυμώνω με κανένα στη δουλειά μου. Ο καθένας κρίνει μόνος του τι είναι καλό για αυτόν».