Αγκαλιά με τον σκύλο τους στην Τήνο - Οι βόλτες με το σκάφος συνεχίζονται για τον Γιώργο Λιάγκα και τους γιους του

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγκαλιά με τον σκύλο τους στην Τήνο - Οι βόλτες με το σκάφος συνεχίζονται για τον Γιώργο Λιάγκα και τους γιους του

Λίγες ημέρες πριν ο Γιώργος Λιάγκας βρισκόταν στην Μύκονο μαζί με τους δύο γιους του και έκαναν βόλτες με το σκάφος του παρουσιαστή στις παραλίες του νησιού. Αυτές τις μέρες, όμως, οι τρεις τους, μαζί με τον αγαπημένο τους σκύλο, βρίσκονται ακριβώς απέναντι, στην Τήνο, και συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Φυσικά, οι βόλτες με το σκάφος δεν θα σταματούσαν, καθώς φαίνεται πως ο Γιάννης και ο Δημήτρης λατρεύουν να βρίσκονται πάνω σε αυτό και να εξερευνούν τις ομορφιές που κρύβει ο βυθός της θάλασσας, την ώρα που ο ήλιος ζεσταίνει το κορμί τους. Η αγάπη τους για το νερό είναι ξεκάθαρη κληρονομιά του πατέρα τους.

Παρόλα αυτά, δεν θα είναι οι μόνες διακοπές που θα κάνουν τα δύο παιδιά, αφού σε λίγο διάστημα θα βρεθούν στο πλάι της μητέρας τους, Φαίης Σκορδά, όπου θα ακολουθήσουν διαφορετικό πρόγραμμα.

Φωτογραφίες από τις διακοπές του Γιώργου Λιάγκα με τους γιους του στην Τήνο

Γιώργος Λιάγκας - γιος

Γιώργος Λιάγκας - παιδί

Γιώργος Λιάγκας - παιδιά

«Ξέχασες την πρωτιά και σε μία πολυκατοικία...»

Είναι και οι δύο αρκετά καυστικοί κάποιες φορές στα σχόλιά τους, και τους έχουμε συνηθίσει στο να λένε την γνώμη τους έξω από τα δόντια χωρίς να τους ενδιαφέρει αν θα ακουστεί κάπως η "αλήθεια" τους. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Περρή και τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Αντ1 όπως έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες, και απολαμβάνει τις διακοπές του παρέα με τους γιους του.

Στο "στόχαστρό" τους λοιπόν βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, μιας και μετά το τέλος των εκπομπών της πρωινής ζώνης, ο Alpha, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η εκπομπή της είχε την πρωτιά στο γυναικείο κοινό, ενώ μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως η πρωτιά μεταξύ 10-13 το πρωί ήταν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Με ένα story του, έκανε πλάκα με τις τηλεθεάσεις και έσπευσε να κάνει repost και ο Γιώργος Λιάγκας και συμπλήρωσε τα όσα έγραφε εκείνος, με μία δόση ειρωνείας.

Ο Λιάγκας και ο Πέρρής