«Το σώμα μου αντέδρασε λίγο ανησυχητικά» - Όλη η αλήθεια για την υγεία της Ιωάννας Σιαμπάνη και την εγκυμοσύνη της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το σώμα μου αντέδρασε λίγο ανησυχητικά» - Όλη η αλήθεια για την υγεία της Ιωάννας Σιαμπάνη και την εγκυμοσύνη της

Η Ιωάννα Σιαμπάνη διανύει την πιο όμορφη εποχή στη ζωή μίας γυναίκας, αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι, τον καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Πολλές φορές μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της μέσα από τα social media και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ αυτό το διάστημα ετοιμάζει και το baby shower του μωρού.

Μαζεύτηκαν, όμως, πολλά μαζί σε συνδυασμό με την δουλειά στο μαγαζί της και έτσι ένιωσε πως το σώμα της ξέσπασε με αποτέλεσμα να τρομάξει. Έτσι, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εξηγούσε τι συνέβη και θέλησε να κινητοποιήσει όλες τις γυναίκες που είναι σε αντίστοιχη θέση, αλλά και γενικότερα, να ακούνε τον οργανισμό τους και να ξεκουράζονται όποτε είναι απαραίτητο.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Σιαμπάνη για την κούραση κατά την εγκυμοσύνη της και το μήνυμα που πέρασε

«Καλή υπέροχη εβδομάδα να έχετε. Εγώ γύρισα σπίτι μετά τη δουλειά να ξεκουραστώ. Είμαι πολύ πολύ καλύτερα σήμερα γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες δεν ήμουν πολύ καλά γιατί υπερεκτίμησα λίγο τις δυνάμεις μου τώρα με την εγκυμοσύνη και το σώμα μου αντέδρασε λίγο ανησυχητικά. Ευτυχώς όλα καλά. Να ακούτε το σώμα σας και να του δίνετε την απαραίτητη ξεκούραση και φροντίδα που χρειάζεται», είπε χαρακτηριστικά.

«Τρόμαξα πολύ, ήταν ψυχοφθόρο και...»

Η αξιαγάπητη και γλυκύτατη Ιωάννα Σιαμπάνη, όπως εξηγήσαμε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται πολλά πράγματα από την καθημερινότητά της μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους, και ένα από αυτά ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό με την εγκυμοσύνη της.

Το απόγευμα της Παρασκευής 15/7 η Ιώαννα Σιαμπάνη, αναφέρθηκε και στην περίοδο που κόλλησε κορωνοϊό ενώ ήταν έγκυος, και μίλησε για όσα αντιμετώπισε.

Είχε δύσκολη εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα;

Σίγουρα δεν είναι δύσκολη, ωστόσο αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες, ειδικά το πρώτο τρίμηνο. Γενικά δεν θα χαρακτήριζα καμία εγκυμοσύνη εύκολη. Είναι σίγουρα από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους ο ερχομός ενός μωρού, είναι όμως και πολύ ψυχοφθόρο. Έχει να αντιμετωπίσεις τα άγχη των πρώτων εξετάσεων, τις αλλαγές στο σώμα, τις διαδικασίες προσαρμογής του οργανισμού, τις αδιάκριτες ερωτήσεις, τα ορμονικά και τους φόβους.

 Η Ιωάννα Σιαμπάνη μιλά ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε

Έχεις περάσει κοβιντ; Από την αρχή της πανδημίας εννοώ;

Πέρασα κόβιντ το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Τρόμαξα πολύ γιατί δεν το είχα ξαναπεράσει, ευτυχώς όμως ήταν τα ήπια συμπτώματα. Είχα κόπωση για αρκετό καιρό μετά.

 Η Ιωάννα Σιαμπάνη μιλά ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη της