Κατάξανθη και κούκλα η κόρη του Απόστολου Γκλέτσου - Η σπάνια εμφάνιση τους μαζί με την νέα σύντροφο του ηθοποιού

Μοιάζουν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατάξανθη και κούκλα η κόρη του Απόστολου Γκλέτσου - Η σπάνια εμφάνιση τους μαζί με την νέα σύντροφο του ηθοποιού

Ο Απόστολος Γκλέτσος μπορεί να είναι φημισμένος για την πολυτάραχη ερωτική του ζωή, ανακαλύπτοντας πρόσφατα πως είναι και ένας από τους 13 διάσημους με τους οποίους διατηρούσε σχέση η Ναταλία Γερμανού, ωστόσο τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη και είναι πολύ ευτυχισμένος.

Η κόρη του, Βαλίσια, φαίνεται πως είναι πολύ υποστηρικτική απέναντι σε αυτή τη σχέση, καθώς ο φωτογραφικός φακός εντόπισε και τους τρεις τους σε μία σπάνια έξοδο στο θέατρο. Ο ηθοποιός ήταν ντυμένος στα μαύρα, όπως και η σύντροφός του, η οποία όμως έκανε την αντίθεση με ένα χακί παντελόνι, ενώ η κόρη του ήταν ντυμένη στις αποχρώσεις του γκρεζ.

Η σπάνια εμφάνιση του Απόστολου Γκλέτσου με την σύντροφο και την κόρη του

Απόστολος Γκλέτσος

Απόστολος Γκλέτσος - Γυναίκα

Απόστολος Γκλέτσος - Γυναίκα και κόρη

«Ο γάμος που περιμένουμε όλοι...»

Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στο Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τις γυναίκες, τον γάμο της κόρης του αλλά και την επιστροφή στο θέατρο μετά από 13 χρόνια. Ο πολύ ταλαντούχος ηθοποιός έχει κάνει τελευταία κάποια περάσματα από σίριαλ, ωστόσο ένιωθε μια ανασφάλεια να ανέβει ξανά στο σανίδι.

Στις σχέσεις με τις γυναίκες δε μπόρεσε να μην κάνει αναφορά, καθώς στο παρελθόν είχε υπάρξει με πολύ ωραίες κυρίες, σχέσεις τις οποίες δεν μάθαμε ποτέ. Σήμερα είναι πολύ καλά στα προσωπικά του και σχετικά με έναν επόμενο γάμο, τόνισε πως αυτός θα είναι μόνο της κόρης του.

«Δεν καθόμουν να σκεφτώ τους τίτλους των περιοδικών που με έλεγαν απόλυτο ζεν πρεμιέ. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι. Ξεκίνησα ως ένας φτωχός άνθρωπος που είχα κάνει όλες τις δουλειές. Είχα σερβίρει, είχα πλύνει αυτοκίνητα. Θα ήμουν γελοίος αν καβαλούσα το καλάμι».

Για την προσωπική του ζωή ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε: «Είμαι πολύ καλά και πολύ σοβαρά στην προσωπική μου ζωή. Υπάρχουν πολλές σχέσεις μου με επώνυμες κυρίες που έμειναν μυστικές. Ο γάμος που περιμένουμε όλοι τώρα είναι της κόρης μου. Όσο περνούν τα χρόνια αλλάζει η σχέση μου μαζί της. Δεν ήμουν ποτέ χαζομπαμπάς. Έχουμε μια σχέση δίκαιη. Ό,τι χρειάζεται θα το πάρει αλλά μέσα από μια διαδικασία κάτι θα δώσεις για να πάρεις».