Δεν κρατιέται να γίνει μαμά η Ιωάννα Σιαμπάνη - Ετοιμάζει το δωμάτιο του μωρού της

Φωτογραφίες από τις αλλαγές στο παιδικό δωμάτιο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δεν κρατιέται να γίνει μαμά η Ιωάννα Σιαμπάνη - Ετοιμάζει το δωμάτιο του μωρού της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο σύντροφός της Τζίμη Σταθοκωστόπουλος το τελευταίο διάστημα αφού μετά το γάμο τους πλέον είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειας το πρώτο τους μωράκι. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με τη χαρά της, ενώ σήμερα ανέβασε και φωτογραφίες από τις προετοιμασίες που κάνουν για το παιδικό δωμάτιο.

Πρόσφατα μάλιστα σε q&a που έκανε στο instagram αποκάλυψε και το πότε θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους με τον Σταθοκωστόπουλο. Μίλησε επίσης και για τον ενδεχόμενο να κάνει baby shower το επόμενο βήμα και σίγουρα οι followers της αναμένουν υλικό από την μέλλουσα μανούλα.

Οι φωτογραφίες από τις προετοιμασίες του παιδικού δωματίου Σιαμπάνη - Σταθοκωστόπουλου

Όπως βλέπουμε έχουν επιλέξει παλ αποχρώσεις για το νέο μέλος της οικογένειας. Με το καλό να ευχηθούμε!

Το παιδικό δωμάτιο που ετοιμάζει η Σιαμπάνη για το μωρό της

Το δωμάτιο που ετοιμάζει η Σιαμπάνη με το μωρό της

«Το σώμα μου αντέδρασε λίγο ανησυχητικά» Όλη η αλήθεια για την υγεία της και την εγκυμοσύνη της

Η Ιωάννα Σιαμπάνη διανύει, όπως είπαμε την πιο όμορφη εποχή στη ζωή μίας γυναίκας, αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι, τον καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Μαζεύτηκαν, όμως, πολλά μαζί σε συνδυασμό με την δουλειά στο μαγαζί της και έτσι ένιωσε πως το σώμα της ξέσπασε με αποτέλεσμα να τρομάξει. Έτσι, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εξηγούσε τι συνέβη και θέλησε να κινητοποιήσει όλες τις γυναίκες που είναι σε αντίστοιχη θέση, αλλά και γενικότερα, να ακούνε τον οργανισμό τους και να ξεκουράζονται όποτε είναι απαραίτητο.

«Καλή υπέροχη εβδομάδα να έχετε. Εγώ γύρισα σπίτι μετά τη δουλειά να ξεκουραστώ. Είμαι πολύ πολύ καλύτερα σήμερα γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες δεν ήμουν πολύ καλά γιατί υπερεκτίμησα λίγο τις δυνάμεις μου τώρα με την εγκυμοσύνη και το σώμα μου αντέδρασε λίγο ανησυχητικά. Ευτυχώς όλα καλά. Να ακούτε το σώμα σας και να του δίνετε την απαραίτητη ξεκούραση και φροντίδα που χρειάζεται», είπε χαρακτηριστικά.