Με δάκρυα στα μάτια ο Γρηγόρης Πετράκος - Το συγκλονιστικό βίντεο μπροστά από τις φωτιές

Έδωσε την δική του μάχη στην ανεξέλεγκτη αυτή πυρκαγιά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με δάκρυα στα μάτια ο Γρηγόρης Πετράκος - Το συγκλονιστικό βίντεο μπροστά από τις φωτιές

Εφιαλτικές είναι οι τελευταίες ώρες με την φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πεντέλη και σε όλες τις γύρω περιοχές, με χιλιάδες στρέμματα και σπίτια να έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Ανάμεσα σε αυτούς που δίνουν μάχη στην ανεξέλεγκτη αυτή πυρκαγιά είναι κι ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο τραγουδιστής συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό και σπαρακτικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο τον βλέπουμε με δάκρυα στα μάτια και πίσω του η καμένη.

Μάλιστα, φαίνεται πως προσπάθησε να εμποδίσει όσο μπορούμε την φωτιά, μιας και τόσο στο πρόσωπό του όσο και στην μπλούζα του, φαίνονται μαύρα σημάδια.

Το βίντεο του Γρηγόρη Πετράκου από τις φωτιές

Ο αδερφός του Τσαλίκη εγκατέλειψε το σπίτι του

Ο Γιώργος Τσαλίκης, τρομοκρατημένος με όσα συμβαίνουν αποκάλυψε μέσα από τα social media τις ώρες αγωνίας που ζει ο αδερφός του Παναγιώτης, ο οποίος μένει με την οικογένειά του στο Ντράφι.

«Πώς το κάνετε αυτό; Πώς καίτε μωρέ τα δάση; Πώς καίτε τους ανθρώπους; Πώς καίτε τις περιουσίες τους; Πώς το κάνετε αυτό; Πώς; Εγκληματίες. Το σπίτι του αδερφού μου είναι 200 μέτρα από τη φωτιά, όλος ο κόσμος έξω με τα λάστιχα, οι πυροσβέστες δίνουν μάχη σώμα με σώμα. Πώς μπορείτε και κοιμάστε; Που πάτε και βάζετε φωτιές; Πώς; Πώς μπορείτε και κοιμάστε;

Τα εναέρια μέσα σταμάτησαν να επιχειρούν. Τώρα μίλησα με τον αδερφό μου, δεν έχουν ρεύμα εννοείται. Άρα θα μείνουν και τα κινητά τους από μπαταρίες. Μου έστειλε «η φωτιά είναι από πάνω μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Αμέσως μετά, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο και αποκάλυψε ότι ο αδερφός του εκκένωσε το σπίτι του με εντολή της αστυνομίας.

«Ελπίζω να μην υπάρξουν θύματα σε ανθρώπους και ζωάκια και να σωθούν τα σπίτια», συμπλήρωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.