Φεύγει από το STAR η Άση Μπήλιου; Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό της μέλλον

Πολλά ακούγονται για την γνωστή αστρολόγο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φεύγει από το STAR η Άση Μπήλιου; Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό της μέλλον

Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Άσης Μπήλιου. Η γνωστή αστρολόγος τα τελευταία χρόνια τις βλέπουμε σταθερά στις πρωινές εκπομπές του Star αλλά και από την δική της εκπομπή, το Stars system.

Φεύγει από το STAR και πάει στον ΣΚΑΙ η Άση Μπήλιου;

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν δέχτηκε πρόταση από τον ΣΚΑΪ για να βρεθεί στο πρωινό που θα παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά και να μεταφέρει εκεί δηλαδή τόσο τις προβλέψεις της όσο και την αστρολογική της εκπομπή.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν τελικά σε κάποια συμφωνία και έτσι η Άση Μπήλιου παραμένει κανονικά στο Star τόσο στο νέο πρωινό όσο και στην εβδομαδιαία της εκπομπή στο κανάλι.

Φεύγει από το STAR και πάει στον ΣΚΑΙ η Άση Μπήλιου;

Κι όμως το Άση Μπήλιου δεν είναι το πραγματικό της όνομα - Πώς την βάπτισαν οι γονείς της κανονικά

Μετά τα Insta Poll για τα πραγματικά ονόματα των διασήμων, όπως αυτό με τον Νίκο Βέρτη, ήρθε η ώρα να μαντέψουμε ακόμη ένα. Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Πέμπτης 10/3, πέρα από τα ζώδια, μίλησε στην Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά για την αλλαγή του ονόματός της όταν ήταν ακόμη έφηβη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θα προτιμούσα να μπορώ να διαλέξω το όνομα μου μεγαλώνοντας, παρά τη θρησκεία. Εγώ ας πoύμε υποφέρω αυτή τη στιγμή γιατί όλος ο κόσμος με ξέρει ως Άση. Με λένε Νικολέττα, έχω βαφτιστεί Νικολέττα. Κάποια στιγμή όταν το μυαλό παίρνει πολλές στροφές εκεί στην εφηβεία το αποφάσισα μόνη μου.

Δεν είναι εύκολο να το αλλάξεις το όνομα. Το επίθετο μπορείς να το αλλάξεις πιο εύκολα στο ληξιαρχείο, το όνομα δύσκολα. Έπαιρναν τηλέφωνο οι φίλοι μου, ζητάγανε μια Άση, οι γονείς μου το έκλειναν και σταμάτησαν να παίρνουν. Το Άση είναι από τους “Bauhaus” ένα συγκρότημα».