«Πάντα ήθελα εραστή» - Άκρως αποκαλυπτική η Άννα Φόνσου για την προσωπική της ζωή

«Δεν θα παντρευόμουν ποτέ»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πάντα ήθελα εραστή» - Άκρως αποκαλυπτική η Άννα Φόνσου για την προσωπική της ζωή

Η Άννα Φόνσου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε "ανοιχτά" για την προσωπική της ζωή, σχετικά με την αγάπη που έχει λάβει και έχει νιώσει, για τις προδοσίες που αντιμετωπίσει, αλλά και για τα διαζύγια της. Σε προηγούμενη συνέντευξή της, μάλιστα, είχε αναφερθεί στη δική της συμπεριφορά και στον τρόπο που ατή επηρέασε όλα τα παραπάνω.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως αυτό που την ενδιέφερε πάντα δεν ήταν να έχει απλώς έναν άνθρωπο δίπλα της, αλλά να ζει με ένταση την κάθε της στιγμή, άρα και τον έρωτα. Παρόλα αυτά, με απόλυτη ειλικρίνεια τόνισε πως και η ίδια έχει υπάρξει το "κακό" πρόσωπο σε μία σχέση.

Οι δηλώσεις της Άννας Φόνσου για την προσωπική της ζωή

Στην προσωπική σας ζωή νιώθετε πλήρης; Αγαπήσατε; Αγαπηθήκατε;

Έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί πολύ. Απλώς, πλέον δεν έχω αφήσει καθόλου χρόνο για την προσωπική μου ζωή. Όλοι οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου είναι φίλοι μου. Τους αγαπώ και με αγαπάνε.

Η συντροφικότητα σας λείπει;

Δεν με ενδιέφερε ποτέ η συντροφικότητα. Δεν με ενδιέφερε να ζω μαζί με έναν άνθρωπο. Ποτέ δεν ήθελα σύντροφο, πάντα ήθελα εραστή. Να ζω έντονα, με πάθος. Να είμαστε δυο ξεχωριστοί άνθρωποι που απλά περπατάνε μαζί.

Έχετε προδοθεί; Έχετε προδώσει;

Έχω προδοθεί και έχω προδώσει. Όλοι το έχουμε κάνει λίγο πολύ, απλά πολλοί δεν το παραδέχονται. Το πιο σημαντικό είναι να συγχωρούμε. Ποτέ δε κρατάω κακία γιατί για να ήμουν μαζί τους, σημαίνει ότι τους αγάπησα.

Τρεις γάμοι και τρία διαζύγια. Αν γυρνούσατε τον χρόνο πίσω, θα τα κάνατε όλα ίδια;

Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, δεν θα παντρευόμουν ποτέ. Δεν μου αρέσει ο γάμος γιατί όπως σου είπα, δεν θέλω ο άλλος να είναι συνέχεια μέσα στην καθημερινότητά μου. Χαίρομαι πάρα πολύ τους παντρεμένους με υπέροχες οικογένειες, αλλά εγώ δεν είμαι φτιαγμένη γι’ αυτό.

«Κόβοντας όλες τις σχέσεις...»

Η Άννα Φόνσου στην ίδια συνέντευξη, μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στις απώλειες αγαπημένων της προσώπων καθώς και την παύση της επικοινωνίας με τον Γιώργο Μαρίνο - ενώ λίγο καιρό πριν είχε προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τον πρώην σύζυγό της.

Έχετε βιώσει πολλές απώλειες συναδέλφων, φίλων και αγαπημένων σας ανθρώπων. Τι είναι αυτό που σας δίνει δύναμη να τις ξεπεράσετε;

Σήμερα που μιλάμε, έχασα ένα πάρα πολύ αγαπημένο μου άνθρωπο. Έναν άντρα που έπαιξε τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Έχω μεγάλο πόνο. Είχαμε μιλήσει πολύ πρόσφατα και «έφυγε» χτες ξαφνικά. Τη δύναμη για να μπορώ να σου μιλάω τώρα, την έχω βρει από αυτόν. Κάθε φορά νομίζω ότι βρίσκω τη δύναμη από τον ίδιο τον άνθρωπο που χάνω. Έχω χάσει πολλούς αγαπημένους μου, δεν ξέρω πραγματικά αν μπορώ να αντέξω άλλες απώλειες.

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι είστε μια μεγάλη σταρ;

Δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου σταρ. Επειδή έχω κάνει παρέα με την Αλίκη, την Καρέζη και τη Ζωή Λάσκαρη ξέρω πως είχαν τελείως διαφορετική ζωή από εμένα. Εγώ μπαίνω στο μετρό, δεν βάφομαι καθόλου το πρωί, βρίσκεις τον αριθμό μου στον τηλεφωνικό κατάλογο, πάω σε ταβερνάκια στην Αχαρνών. Δεν έκανα ποτέ τη ζωής μιας σταρ.

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν στο «Σπίτι του Ηθοποιού» και έκτοτε δεν γνωρίζουμε τι κάνει. Είχατε κάποια επαφή μαζί του;

Από τη μέρα που ο Γιώργος Μαρίνος με ευχαρίστησε για ό,τι έχω κάνει για εκείνον και μου είπε ότι θέλει να ζήσει τη ζωή του, όπως εκείνος επιθυμεί κόβοντας όλες τις σχέσεις που είχε με εμάς, δεν τον ξανά ενόχλησα ποτέ. Ωστόσο έχω μια μανικιουρίστα η οποία πηγαίνει και σε εκείνον, οπότε είναι πολύ καλά.

Φόνσου για Μαρίνο