Με καυτό μπικίνι - Η Αθηνά Οικονομάκου ''άναψε'' φωτιές σε παραλία της Μυκόνου

Για άλλη μία φορά

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με καυτό μπικίνι - Η Αθηνά Οικονομάκου ''άναψε'' φωτιές σε παραλία της Μυκόνου

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά το τέλος της εκπομπής «The Masked Singer» αποφάσισε να κάνει μια παύση από τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις προκειμένου να αφιερώσει λίγο παραπάνω χρόνο στης αγαπημένη της οικογένεια και να απολαύσουν όλοι μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Μύκονο και μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς, μακριά για λίγο από την απαιτητική καθημερινότητα της Αθήνας.

Η ηθοποιός και σχεδιάστρια συνηθίζει να ανεβάζει τις θερμοκρασίες στο νησί, κάθε φορά που εμφανίζεται και αναρτά φωτογραφίες με μαγιό, οι οποίες μας κάνουν να απορούμε πως καταφέρνει να διατηρεί τέτοιο σώμα μετά από δύο γέννες.

Αυτή τη φορά η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε στην παραλία της Αγίας Άννας όπου είχε πάει μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους. Όπως θα δείτε και στα πλάνα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια φορούσε μπικίνι και το σώμα της είναι καταπληκτικό, γυμνασμένο και καλλίγραμμο. Έδειχνε πολύ ευδιάθετη και ασχολιόταν ιδιαίτερα με τα παιδάκια της.

Το βίντεο με την Αθηνά Οικονομάκου στην παραλία της Μυκόνου

Το πίνει καθημερινά μαζί με το πρωινό της - Το ρόφημα που επιλέγει η Αθηνά Οικονομάκου

Ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σοουμπίζ το διαθέτει αναντίρρητα η Αθηνά Οικονομάκου και δικαιολογημένα, μιας και φροντίζει πολύ τη διατροφή της, ενώ η γυμναστική είναι κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Η όμορφη ηθοποιός πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της, παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ποτέ δεν παραλείπει να πίνει ένα συγκεκριμένο ρόφημα μαζί με το πρωινό της, προκειμένου να της δώσει δυνάμεις και να την γεμίσει βιταμίνες.

Ο λόγος φυσικά για τον φυσικό χυμό πορτοκάλι, κάτι που όλοι πρέπει να πίνουμε, μιας και γεμίζει τον οργανισμό μας με φουλ ενέργεια.

undefined