Με μαύρο καυτό μπικίνι - Η Σίλια Κριθαριώτη κολυμπά με κύκνους σε λίμνη της Ελβετίας

Οι μαγευτικές φωτογραφίες

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με μαύρο καυτό μπικίνι - Η Σίλια Κριθαριώτη κολυμπά με κύκνους σε λίμνη της Ελβετίας

Η Σήλια Κριθαριώτη, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας διεθνούς φήμης, ταξίδεψε μέχρι την Ελβετία και εκεί βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει μερικές ήρεμες στιγμές κολυμπώντας σε μία όμορφη λίμνη. Αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον όμως ήταν η παρέα της.

Η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και τη δουλειά της.

Έτσι, αυτή τη φορά, δημοσίευσε μερικές ευχάριστες στιγμές από το ταξίδι της στο story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου φαίνεται να απολαμβάνει το μπάνιο της στην εντυπωσιακή λίμνη Λουκέρνη της Ελβετίας. Αρχικά φαίνεται η ίδια εντυπωσιακή με ένα μαύρο δετό μπικίνι και το καινούριο της, μαύρο ζευγάρι γυαλιών ηλίου. Στο επόμενο story, αποκαλύπτεται ένας πανέμορφος λευκός κύκνος που κολυμπάει σε απόσταση αναπνοής.

Η ανάρτηση της Σήλιας Κριθαριώτη

Η σχεδιάστρια φαίνεται πως είχε ανάγκη λίγων στιγμών χαλάρωσης στη λίμνη καθώς αναφέρει στη λεζάντα: «το κολύμπι στην λίμνη διώχνει το άγχος».

Λίγα λόγια για τη Σίλια Κριθαριώτη

Η Σήλια Κριθαριώτη είναι Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας.

  • Είναι η ιδιοκτήτρια του παλαιότερου ελληνικού οίκου μόδας, που ιδρύθηκε το 1906.
  • Είναι παντρεμένη με τον εφοπλιστή Νικόλαο Τσάκο και έχουν μαζί τρία παιδιά
  • Έχει συνεργαστεί με celebrities όπως: Τζένιφερ Λόπεζ, Lady Gaga, Πόλα Πάτον, Κιμ Καρντάσιαν, Κέλι Ράδερφορντ, Μιράντα Λάμπερτ, Σαμάνθα Μπαρκς, Μαρία Μενούνος, Τζουλιάνα Ράντσιτς, Τζέμα Άρτερτον.
  • Η Γκουίνεθ Πάλτροου φωτογραφήθηκε για το Vogue Mexico στην Celia Kritharioti Haute Couture
  • Η Νατάλια Βοντιανόβα, η Ναόμι Κάμπελ, η Ιμάν, η Ζιζέλ Μπούντχεν, η Λετίσια Κάστα, η Κλόντια Σίφερ, η Ελ Μάκφερσον και η Καρολίνα Κούρκοβα είναι κορυφαία μοντέλα που έχουν συνεργαστεί μαζί της.
  • Διορίστηκε να σχεδιάσει τις "προσωπικές στολές των Ολυμπιακών Αερογραμμών".
  • Η Κριθαριώτη σχεδίασε τα κοστούμια των μπαλέτων "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" και "Λίμνη των Κύκνων" της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην Αθήνα.
  • Η Κριθαριώτη παρουσιάζει συλλογή Haute Couture (σε ετήσια βάση), μια Νυφική Συλλογή (σε ετήσια βάση), τη συλλογή 5226 Prêt-à-Porter (δύο φορές ετησίως) και τη συλλογή 5226 Princess για παιδιά (δύο φορές ετησίως). Σχεδιάζει επίσης γυαλιά ηλίου, κοσμήματα και αξεσουάρ.