Χωρίς μούσια και φανερά πιο αδύνατος - Η φωτογραφία του Δημήτρη Λάλου από τον «Σασμό» μια δεκαετία πίσω

Παραμένει πολύ γοητευτικός και στις δύο περιόδους!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χωρίς μούσια και φανερά πιο αδύνατος - Η φωτογραφία του Δημήτρη Λάλου από τον «Σασμό» μια δεκαετία πίσω

Τον Δημήτρη Λάλο τον γνώρισε ευρέως και τον αποθέωσε ο κόσμος μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», που υποδύθηκε τον Μαθιό. Ωστόσο ο ηθοποιός μετράει μια μακρά καριέρα και πριν από την παραγωγή του Alpha, αφού τον έχουμε δει και τη μεγάλη οθόνη. Ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram από τα γυρίσματα της ταινίας Αισθηματιές του 2014 και η εμφάνισή του είναι φανερά διαφορετική από τώρα.

Ο ίδιος βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες σε διακοπές κατά τη διάρκεια της παύσης των γυρισμάτων του «Σασμού», μαζί με τη σύζυγο αλλά και την κόρη του. Μάλιστα η σύζυγός του, που είναι επίσης ηθοποιός, ανάμεσα στα πολλά στιγμιότυπα που μοιράστηκε από τις οικογενειακές τους στιγμές, ανέβασε και ένα με την μικρή τους κορούλα, που φαίνεται να απολαμβάνει το παιχνίδι.

Η αγνώριστη φωτογραφία του Λάλου από την ταινία «Αισθηματίες»

Οι Αισθηματίες είναι ελληνική ταινία του 2014, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Νίκου Τριανταφυλλίδη. Είναι ένα δραματικό νεο-νουάρ, με πρωταγωνιστές τους Τάκη Μόσχο, Δημήτρη Λάλο και Χάρη Φραγκούλη. Από τα γυρίσματα αυτής της ταινίας λοιπόν ανέβασε φωτογραφία του ο Λάλος και μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω.

Ο Δημήτρης Λάλος στα γυρίσματα της ταινίας Αισθηματίες

Όσα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο του Σασμού μετά από τη σύλληψη του Μαθιού

Όσο εμείς ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν του Σασμού, την οποία θα δούμε τον Σεπτέμβρη ξανά στις οθόνες μας, τόσο τα γυρίσματα προχωράνε, νέοι ηθοποιοί μπαίνουν στο καστ της σειράς, και οι εξελίξεις υποδέχονται η μία την άλλη με καταιγιστικούς ρυθμούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, τον απόλυτο εφιάλτη θα ζήσει ο Μανώλης στο δεύτερο κύκλο, μιας και οι τύψεις που τον βαραίνουν δεν αντέχονται μετά την σύλληψη του Μαθιού , η οποία ανοίγει νέο κύκλο αίματος με την δολοφονία του Άγγελου, την οποία πιστεύει ότι διέπραξε εκείνος!

Στο μυαλό του, έχει μόνο το ότι έπρεπε από την αρχή να είχε μιλήσει για τον δολοφόνο του Στεφανή, κάτι που θα είχε γλυτώσει όλους από όλα, και από τα φονικά μαζί! Οι δικοί του άνθρωποι έχουν πλέον αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασής του όμως κανείς δεν μπορεί να τον βοηθήσει εκτός από τον ίδιο του τον εαυτό, μιας και σε όποιον μιλήσει φοβάται μην έχει την κατάληξη του Άγγελου.

'Όπως ανέφερε και ο ίδιος σε συνέντευξη του: «Είπα ήδη σε έναν για τη δολοφονία του Στεφανή και δεν πήγε πολύ… καλά! Αυτός ο ήρωας έχει περάσει από πάρα πολλά στάδια με το πώς διαχειρίζεται αυτό το μυστικό. Ξεκίνησε από το φόβο. Έφτασε σε σημείο να μισεί τον δολοφόνο και να συνηθίζει να ζει τη ζωή του με αυτό το μυστικό και να μην ξέρει τι να κάνει με αυτό. Δεν το άντεξε όμως. Και πάνω σε αυτή την κρίση πανικού το είπε. Ήταν μια ακραία στιγμή και ειπώθηκε.

Ο Μανώλης θα καταλάβει ότι κατά λάθος έκανε κάτι, το οποίο θα το μετανιώσει πολύ. Και μέσα από αυτό θα δημιουργηθούν διάφορες καταστάσεις, διάφορα συμβάντα, θα ξεσπάσει ένας πόλεμος. Το ποιος σκότωσε τον γιατρό θα το μάθετε του χρόνου. Μετά από αυτόν τον θάνατο, ξεκινάει ένας πόλεμος. Οι ιστορία και οι συγκρούσεις κλιμακώνονται».