''Είμαι σε σοκ, δε νομίζω πως έχω αντικρύσει μεγαλύτερη...'' - Νυχτερινή τρομάρα για την Κατερίνα Καινούργιου

''Ίσως κάποιες με νιώθετε''

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
''Είμαι σε σοκ, δε νομίζω πως έχω αντικρύσει μεγαλύτερη...'' - Νυχτερινή τρομάρα για την Κατερίνα Καινούργιου

Η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου είχε μια δυσάρεστη εμπειρία που πολλές και πολλοί από εμάς μπορούμε να νιώσουμε μια κάποια ταύτιση. Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε μέσα από story της στο instagram, λίγο πριν από το νυχτερινό της ύπνο, βρήκε στην κουζίνα της μια τεράστια...κατσαρίδα, με αποτέλεσμα να πάθει υστερία και να χρειαστεί να φωνάξει τον «ήρωά» της ή αλλιώς τον αδερφό της Πάνο Καινούργιο προκειμένου να την εξολοθρεύσει.

Η ίδια κατά τη χθεσινή μέρα θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα με αφορμή τις καταστροφικές φωτιές που έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή αλλά και τις περιουσίες χιλιάδων συμπολιτών μας, με κυριότερη αυτήν στην Πεντέλη, που άφησε πίσω της σαράντα πέντε καμένα σπίτια και μια αυτοκτονία. Εκείνη ξέσπασε μέσα από το story της εκφράζοντας την οργή της για τους εμπρηστές.

Η νυχτερινή περιπέτεια της Κατερίνας Καινούργιου

Γράφει λοιπόν στο story της τρομοκρατημένη:

««Και λίγο πριν κοιμηθώ… Ευχαριστώ τον «ήρωά» μου Πάνο Καινούργιο που μέσα σε 15 λεπτά βρέθηκε στο σπίτι μου και εξουδετέρωσε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΚΟΚΚΙΝΟ, ΙΠΤΑΜΕΝΟ κτήνος που βρέθηκε στην κουζίνα μου (κοινώς κατσαρίδα). Παιδιά… Δεν νομίζω πως έχω αντικρίσει μεγαλύτερη στα 37 μου χρόνια… Είμαι σε σοκ… Ίσως κάποιες με νιώθετε».

Το story της Καινούργιου μετά από την περιπέτειά της με την κατσαρίδα

Μάλλον δεν πήγε καλά η επανασύνδεση με τον Τσαγκρίδη - Οι αινιγματικές της αναρτήσεις που προηγήθηκαν

Η Κατερίνα Καινούργιου, περνά στιγμές χαλάρωσης μετά το φινάλε της εκπομπής της και γεμίζει μπαταρίες για την επόμενη σεζόν, την στιγμή που η προσωπική της ζωή φαίνεται να είναι στα καλύτερά της μιας και όλοι αναφέρουν, όπως σχεδόν και η ίδια μέσα από μία σπόντα της, πως είναι και πάλι μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Τα τελευταία της ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας μπερδεύουν λίγο και αφήνουν ερωτηματικά κατά πόσο αυτή η επανασύνδεση έγινε πραγματικότητα ή κατά πόσο κράτησε. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, ούσα αρκετά ενεργή στα social media, δημοσίευσε δύο αναρτήσεις.

Οι αινιγματικές αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου
Στο πρώτο γράφει: « Κάποια μέρα κάποιος θα σε αγκαλιάσει τόσο δυνατά, που όλα τα σπασμένα κομμάτια σου θα ενωθούν ξανά» ενώ στο επόμενο: «Crying room».

αναρτήσεις της Καινούργιου

 αινιγματικές αναρτήσεις της Καινούργιου