Είναι πολλά τα λεφτά Άρη - Νέες πληροφορίες για το κόστος της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά στην ΕΡΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη - Νέες πληροφορίες για το κόστος της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά στην ΕΡΤ

Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγες μέρες η είδηση πως η κορυφαία στο είδος της παρουσιάστρια, που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση, Ρούλα Κορομηλά, επιστρέφει μετά από χρόνια απουσίας στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ, κάνοντας αρκετούς να "τρέμουν" για τον ανταγωνισμό που θα δημιουργηθεί την ερχόμενη σεζόν.

Ο χρόνος λιγοστεύει και μετρά αντίστροφά μιας και το μόνο που μένει είναι να βγει η σχετικά ανακοίνωση και από το ίδιο το κανάλι, ώστε να επισημοποιηθεί για τα καλά η επιστροφή.

Πόσο θα κοστίσει η εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στην ΕΡΤ;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αυτές τις μέρες περνά από έγκριση το budget της εκπομπής της, και εφόσον πρόκειται για εκείνη, σίγουρα το Διοικητικό Συμβούλιο του σταθμού δεν πρόκειται να "τσιγκουνευτεί" τίποτα. Επίσης, όπως μαθεύτηκε, η εκπομπή δεν θα γυρίζετε σα στούντιο της Αγίας Παρασκευής αλλά σε εκείνο της Κατεχάκη.

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τη Φαίη Σκορδά με τον ερχομό της

Πολλά ακούγονται για μία πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική σεζόν, και ιδιαίτερα στα προγράμματα των πρωινών εκπομπών, διότι βλέπουμε πως η τράπουλα ανακατεύεται και γίνονται μεγάλες μεταγραφές, όπως για παράδειγμα της Φαίης Σκορδά από τον Αντ1 στον Σκαι, όπου ακούγεται πως έχει φέρει τα πάνω κάτω, αλλά και της τεράστιας επιστροφής της Ρούλας Κορομηλά, στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Κλίμα εθνικής χαράς επικρατεί σύμφωνα με πληροφορίες στους διαδρόμους του κρατικού καναλιού στην Αγία Παρασκευή, μιας και αυτό που συμβαίνει είναι κάτι παραπάνω από επιτυχία. Η Ρούλα Κορομηλά, η κορυφαία παρουσιάστρια που πέρασε ποτέ από την τηλεόραση, επιστρέφει από εκεί που ξεκίνησε για να συνεχίσει ότι άφησε στη μέση.

Η πρωινή ζώνη είναι ένα κομμάτι το οποίο κατέχει καλά, κάτι που θα δυσκολέψει σύμφωνα με ειδικούς σε τέτοια θέματα, την Φαίη Σκορδά, η οποία ναι μεν είναι αγαπητή και πετυχημένη παρουσιάστρια της ζώνης αυτής, ωστόσο μετακομίζει σε ένα νέο περιβάλλον, στο οποίο δεν θα έχει προλάβει να βρει ακόμα τα πατήματά της.

Η παρουσία της πρώτης, μετά από αρκετά χρόνια στο γυαλί, σίγουρα θα φέρει χαρά στους θαυμαστές της που την ακολουθούν πιστά, επομένως και σε αυτό το βήμα στην ΕΡΤ, και σίγουρα είναι κάτι στο οποίο ποντάρουν τα στελέχη του καναλιού, μιας και αποτελεί ένα πρόσωπο που ακόμα και οι νεότερες γενιές γνωρίζουν αρκετά καλά.