«Νιώθω τρομερή ασφάλεια που...» - Όλη η αλήθεια για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την κόρη της Μαρία Χάνου

«Τη βλέπω να χαίρεται και χαίρομαι»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Νιώθω τρομερή ασφάλεια που...» - Όλη η αλήθεια για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την κόρη της Μαρία Χάνου

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μίλησε για την σχέση με την κόρη της, Μαρία Χάνου, τον τρόπο που την συμβουλεύει σχετικά με την υποκριτική, αφού πλέον εργάζονται και οι δύο στον ίδιο χώρο, για το επαγγελματικό της μέλλον, αλλά και το όνειρο της ζωής της.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως στο παιδί της δεν θέλει να δίνει συμβουλές, διότι θεωρεί πως όποια επιλογή κάνει ξέρει τον λόγο που την κάνει και ακόμη κι αν είναι λάθος, σίγουρα αποκτά εμπειρία και μαθήματα ζωής. Όσον αφορά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα τόνισε πως της αρέσει που την βλέπει να κάνει επιτυχία, την ίδια στιγμή που δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη να αποδείξει οτιδήποτε σε κάποιον.

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την κόρη της Μαρία Χάνου

Τι λέτε στην κόρη σας; Δίνετε συμβουλές;

Τίποτα δεν της λέω, παρά μόνο ό,τι απόφαση και να πάρει στη ζωή της, να την παίρνει για κάποιο λόγο και μέσα από αυτήν να μαθαίνει κάτι. Οποια απόφαση θέλει.

Πώς τη βλέπετε που πλέον έχει χαράξει τον δικά της δρόμο στην υποκριτική και την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος (σ.σ.: πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»);

Αυτά που είχε στο μυαλό της τα πετυχαίνει σιγά σιγά, βλέπω τα πατήματά της και μου αρέσει, νιώθω τρομερή ασφάλεια που δεν με έχει ανάγκη πια, με την έννοια του να αποδείξει ή να τακτοποιήσει. Είναι μια χαρά το παιδάκι μου και καλό του δρόμο! Οπως θα πω και για όλα τα παιδάκια όλων των ανθρώπων που επιλέγουν όποια εργασία θέλουν και χαίρονται με αυτήν. Τη βλέπω να χαίρεται και χαίρομαι.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - Μαρία Χάνου

Για τον χειμώνα τι συζητάτε;

Μετά την περιοδεία μας με το «Συμπέθεροι , απ' τα Τίρανα» σε όλη την Ελλάδα, με περιμένει πίσω ο Πέτρος Ζούλιας με μια αγκαλιά πολύ καλών συνεργατών για την «Τρελή του Σαγιό», στο «Παλλάς». Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα συνεργαστώ με τον Πέτρο Ζούλια.

Ποιο είναι το όνειρό σας;

Να μπορούμε να κάνουμε ταξίδια, ελεύθερα, να μη σκεφτόμαστε κορωνοϊούς και μάσκες. Θα ήθελα να κάνω πολλά ταξίδια. Να ζούμε σε ειρήνη και γαλήνη. Πόσο εύκολο είναι δεν ξέρω... Να βρει ο καθένας την προσωπική του όαση.

Αυτό θα μου έδινε μεγάλη χαρά και μετά όλοι μαζί θα συναντηθούμε κάπως για να αλλάξει αυτός ο κόσμος. Μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει, αν ο καθένας προσωπικά παλεύει για την εξέλιξή του.