Η Χριστίνα Σούζη αποθέωσε την Αναστασοπούλου λίγο πριν φύγει από τον ΣΚΑΪ - «Είσαι πολυεργαλείο»

«Καλή καλή επιτυχία σε ότι κάνεις»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Χριστίνα Σούζη αποθέωσε την Αναστασοπούλου λίγο πριν φύγει από τον ΣΚΑΪ - «Είσαι πολυεργαλείο»

Την τελευταία της εκπομπής παρουσίασε το πρωί της Παρασκευής (22/7) η Μαρία Αναστασοπούλου μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ λίγο πριν πάρει μεταγραφή (δείτε εδώ σε ποια τηλεοπτική στέγη αναμένεται να την δούμε). Μεταξύ άλλων, στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» συναντήθηκε επίσης Χριστίνα Σούζη με την γνωστή δημοσιογράφο.

Το τελευταίο "αντίο" της Σούζη στην Αναστασοπούλου λίγο πριν φύγει από τον ΣΚΑΪ

Έτσι, η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ θέλησε να την αποχαιρετήσει με τα πιο τρυφερά λόγια καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σου πω πως σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Παρότι η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα στη συνέχει εκτιμήσαμε η μία την άλλη πολύ και θεωρώ ότι είσαι πολυεργαλείο. Καλή καλή επιτυχία σε ότι κάνεις».

Με την σειρά της η Μαρία Αναστασοπούλου ανέφερε: «Σε ευχαριστώ Σούζη μου, πάρα πάρα πολύ! Εμείς θα τα λέμε, εννοείται και σε περιμένω το μεσημέρι στο ραδιόφωνο».

"Με κανένα δεν..." - Ο Οικονόμου μίλησε ανοιχτά για το "χωρισμό" του με την Αναστασοπούλου

Σούσουρο επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση πως η Μαρίας Αναστασοπούλου αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ και "δένει" σε άλλο λιμάνι. Συγκεκριμένα, θα την δούμε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1.

Ο Δημήτρης Οικονόμου με τον οποίο παρουσιάζουν την εκπομπή Σήμερα, μίλησε στο Super Κατερίνα σχετικά με την απόφαση της συναδέλφου του να φύγει από το πλευρό του τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Με κανένα δεν είσαι παντρεμένος… Το λέω με μεγάλη αγάπη, στην τηλεόραση όλοι είμαστε προσωρινοί. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Στα επαγγελματικά του καθενός δεν παίρνω θέση. Ούτε τα ρωτώ, ούτε θέλω να με ρωτούν. Ούτε θέλω κανείς να τα ανακοινώνει σε εμένα. ότι σχεδιάζει κανείς, το συζητά πρώτα με αυτούς που αποφασίζουν» ανέφερε.

Και συνέχισε: «Δεν συγκρίνεται κανείς με τον Γιώργο Παπαδάκη σε κανένα επίπεδο. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και ξέρει κι ο ίδιος. Δεν μπορώ ποτέ να πω κακό για τον Γιώργο, ότι και να γίνει… Δεν θυμώνω με κανένα στη δουλειά μου. Ο καθένας κρίνει μόνος του τι είναι καλό για αυτόν».