«Ο Σασμός με έχει σημαδέψει...» - Ο Σπύρος Σαραφιανός αποκαλύπτει για τη σειρά

« Δεν είναι λίγο...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ο Σασμός με έχει σημαδέψει...» - Ο Σπύρος Σαραφιανός αποκαλύπτει για τη σειρά

Ο Σπύρος Σαραφιανός παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στην Μαρία Ανδρέου και μίλησε για το πόσο τον έχει σημαδέψει η συμμετοχή του στη σειρά, Σασμός και σε προσωπικό επίπεδο.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Σαραφιανού για το Σασμό

Ο πρώτος κύκλος του Σασμού ολοκληρώθηκε. Κάνοντας τον απολογισμό σας, τι σκέψεις περνούν από το μυαλό σας;

Σε εμένα προσωπικά ο Σασμός χάρισε μια μεγάλη επιτυχία στην καριέρα μου. Κακά τα ψέματα είναι πολύ σημαντικό για έναν ηθοποιό να παίζει σε ένα σίριαλ που βλέπει σχεδόν όλη η Ελλάδα. Δεν είναι λίγο για έναν καλλιτέχνη -κι έχω παίξει σε πολλές σειρές και σε πόσες ακόμα θεατρικές παραστάσεις- να συνεργάζεται με τόσους άξιους συναδέλφους, τόσο σημαντικούς ηθοποιούς του θεάτρου.

Μόνο ευλογία είναι αυτό που ζω. Εμένα, όμως, ο Σασμός με έχει σημαδέψει και προσωπικά, καθώς η γυναίκα μου ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια του σίριαλ, κι όταν γεννήθηκε το παιδί μας, με πήραν τηλέφωνο και μου το είπαν ενώ εγώ έπαιζα μια σκηνή.

Τι άλλο να ζητήσω λοιπόν από αυτήν τη συγκλονιστική χρονιά; Να είναι ο γιος μου τυχερός και με υγεία κι ο Σασμός να έχει την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Alpha. Ο κόσμος έχει ταυτιστεί με τον Σασμό, πρόκειται για μια σειρά αξιώσεων με εξαιρετικό σενάριο, καλή σκηνοθεσία κι εξαιρετικές ερμηνείες.

Συνέχισε με επιτυχία το δρόμο που άνοιξαν οι Άγριες Μέλισσες κι ελπίζω η ελληνική μυθοπλασία να μείνει σε αυτόν. Οι Άγριες Μέλισσες κι ο Σασμός έβαλαν τα λιθαράκια. Θα μου πείτε και στο παρελθόν είδαμε το Νησί. Ναι, το είδαμε, ήταν ένα αριστούργημα αλλά δεν είχε συνέχεια. Μετά ήρθε η οικονομική κρίση και σταμάτησε η ελληνική μυθοπλασία.

«Σασμός»: Ο Νίκος Τσολερίδης μας αποκάλυψε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σεζόν

Η αγαπημένη σειρά Σασμός έριξε αυλαία για την πρώτη σεζόν και φυσικά η μεγάλη της επιτυχία της έδωσε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν. Έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες πως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και όλοι οι θαυμαστές της σειράς ψάχνουν μετά μανίας να βρουν φωτογραφίες από τα παρασκήνια. Έτσι ο Νίκος Τσολερίδης πόσταρε κάποια στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ικανοποίησε τους followers του.

Στη νέα σεζόν θα δούμε σε ρόλο έκπληξη και τον Στέλιο Μάινα, ο οποίος μπήκε στα τελευταία επεισόδια μέσα από το όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης και φρίκαρε τους πάντες. Ο ηθοποιός έχει αποκαλύψει ότι θα υποδηθεί έναν Βρουλάκη, ο οποίος έρχεται για να πάρει εκδίκηση. Μάλιστα ο παπάς του χωριού, Μιχάλης Αεράκης ανέβασε και φωτογραφίες μαζί του από το σετ.

Να θυμίσουμε πως τον Νίκο Τσολερίδη τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» και έχει ήδη μαγνητίσει τα βλέμματα.. Ο ηθοποιός υποδύεται τον ανιψιό της οικογένειας Βρουλάκη και φέρνει πολλές ανατροπές.
Φωτογραφία από τα γυρίσματα του Σασμού

Φωτογραφία του Τσολερίδη από τα γυρίσματα του Σασμού