"Είχα την χαρά ναι..." - Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία

Ντυμένη στα ροζ από πάνω μέχρι κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το δικό της κατάστημα με ρούχα έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό στην Μύκονο η Μαρίνα Πατούλη, κάτι για το οποίο ανυπομονούσε πολύ και έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Η όμορφη επιχειρηματίας βρίσκεται τον περισσότερο καιρό στο νησί, τόσο για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όσο και για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ίδια παράλληλα διατηρεί κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που δέχεται και αρνητικά σχόλια για τις εμφανίσεις της.

Πριν μερικές ώρες, παρόλα αυτά, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε στο instagram της μια φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε ντυμένη στα ροζ από πάνω μέχρι κάτω, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, ενώ ανακοίνωσε και μερικά ευχάριστα νέα.

Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία

«Είχα τη χαρά να παρευρεθώ στα εγκαίνια της έκθεσης Fame,της διαδικτυακής πλατφόρμας και gallery,με έργα διεθνώς αναγνωρισμένων γυναικών καλλιτεχνών από τη Μέση Ανατολή στο Αρχοντικό Βενιέρη! Συγχαρητηρια στις γυναίκες που έχουν μάθει να δημιουργούν κ να αγωνίζονται για να εξασφαλίσουν μια καλή ποιότητα ζωής για τις ίδιες κ τα παιδιά τους ! #womensright #independent #freedom #lovewoman», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία φυσικά και απέσπασε μέσα σε λίγα λεπτά χιλιάδες likes και σχόλια.

 Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία

Η αποκάλυψη της για τη σχέση της με το Γιώργο Πατούλη

Όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο 28/5 η Μαρίνα Πατούλη έπεσε θύμα ληστείας στη Μύκονο περνώντας δύσκολες ώρες τις τελευταίες μέρες. Η επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη και φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη και πως έχει αφήσει τα δυσάρεστα πίσω της.

«Κάποιο βράδυ που ήμουν εδώ στο μαγαζί, κάποιοι μπήκαν στο σπίτι μου, παραβίασαν τον χώρο και πήραν την μισθοδοσία των υπαλλήλων, ένα αγαπημένο κόσμημα το οποίο είχε συναισθηματική αξία για μένα και αποχώρησαν. Πήραν μια καδένα αλλά τώρα έχω την επέτειο γάμου με τον πρώην σύζυγο οπότε θα αντικατασταθεί. Χωρίσαμε αλλά αυτό τι σημαίνει; Έχουμε επέτειο, δεν παύει να υπάρχει μια οικογενειακή ζωή» σχολίασε η Μαρίνα Πατούλη.