26 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ

«Θα είσαι για πάντα ένα φαινόμενο...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
26 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Σαν σήμερα πριν από 26 χρόνια έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, θέλησε να την τιμήσει με μια δημόσια ανάρτηση. Τα τελευταία χρόνια, δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο δημοσιεύει φωτογραφίες από το αρχειακό υλικό της πολυαγαπημένης του μητέρας.

Σήμερα, λοιπόν, Σάββατο 23/7 με αφορμή τη συμπλήρωση 26 χρόνων από τον θάνατο της, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανήρτησε μία κοινή φωτογραφία του με τους γονείς του κι έγραψε χαρακτηριστικά:

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ

«Λείπετε και οι δυο σας κανείς δε σας ξέχασε, οι νέες γενιές μεγαλώνουν μαζί σας και συνεχίζουν να ονειρεύονται ένα ομορφότερο κόσμο. Αλίκη σαν σήμερα 26 χρόνια μετά το φευγιό σου, θα είσαι για πάντα ένα φαινόμενο που όμοιο του δε θα υπάρξει ποτέ».

Η συγκινητική ανάρτηση τους Γιάννη Παπαμιχαήλ

Μάλιστα, την Τετάρτη 20/7 συμπληρώθηκαν ογδόντα οκτώ χρόνια από τη γέννηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη και η Φίνος Φιλμ, για να τιμήσει την μνήμη της ηθοποιού, δημιούργησε ένα συγκινητικό βίντεο.

«Τους βλέπεις να πιάνονται στα χέρια...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τον διαζύγιο των γονιών του

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ήταν ένας από τους ανθρώπους που μίλησαν στην λαμπερή πρεμιέρα της εκπομπής Idols, του Σάκη Ρουβά, η οποία ήταν αφιερωμένη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, μίλησε για τις όμορφες καθώς και για τις άσχημες στιγμές που πέρασε με τους γονείς του.

Όπως εξήγησε, οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι, ωστόσο υπήρξαν στιγμές που τα πράγματα μεταξύ τους ξέφευγαν και οι καυγάδες τους ήταν πολύ μεγάλη.

«Ήταν σκληρή περίοδος γιατί είδα και σκληρά πράγματα μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι 5 - 6 χρονών και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, είναι κάποια πράγματα που σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Σου μένει ένα τραύμα και το κουβαλάς αυτό.

Η Αλίκη με τον Δημήτρη, μία τσακωνόντουσαν και μία που ήταν πάλι μαζί. Έζησα και ωραίες στιγμές, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί. Έζησα και περιοδείες μαζί τους. Πήγα στην Αμερική το 1985, όπου παίζανε οι δυο τους το “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα”. Τότε ένιωσα πολύ ωραία, ήταν οι γονείς μου ερωτευμένοι», είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Αλίκη Βουγιουκλάκη Δημήτρης Παπαμιχαήλ