Μαγική θέα και κρυστάλλινα νερά - Νέα στιγμιότυπα από το γαμήλιο ταξίδι Καπότση και Μεταξά στις Μαλδίβες

Οι αναρτήσεις της Κόνι στα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Μαγική θέα και κρυστάλλινα νερά - Νέα στιγμιότυπα από το γαμήλιο ταξίδι Καπότση και Μεταξά στις Μαλδίβες

Το Σάββατο 9/7 η Κόνι Μεταξά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση στα Χανιά και το ζευγάρι ήταν λαμπερό και από τις πρώτες φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η ευτυχία τους.

Όπως είναι φυσικό, στη συνέχεια ακολούθησε το ταξίδι του μέλιτος και οι δυο τους ταξίδεψαν μέσω Κωνσταντινούπολης στις εξωτικές Μαλδίβες στο θέρετρο Velassaru (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του).

Αναμφίβολα είναι ένα ταξίδι ζωής οπότε η γνωστή τραγουδίστρια δεν διστάζει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές μαζί με τον αγαπημένο της στα μαγευτικά τοπία του νησιού και φαίνεται πως το διασκεδάζει ιδιαίτερα.

Οι αναρτήσεις της Κόνι Μεταξά στις Μαλδίβες

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης μήνας του μέλιτος

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης μήνας του μέλιτος Μαλδίβες

Κόνι Μεταξά μήνας του μέλιτος

Τα τέσσερα νυφικά της Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά και ο αγαπημένος της Μάριος Καπότσης, παντρεύτηκαν το Σάββατο 12/07/2022, στα πανέμορφα Χανιά της Κρήτης. Η νύφη άλλαξε, όχι ένα, αλλά τέσσερα διαφορετικά νυφικά, καθώς παντρεύτηκαν δύο φορές μέσα στην ίδια μέρα (δες εδώ), και στη συνέχεια άλλαξε 2 mini νυφικά φορέματα στο πάρτι που ακολούθησε.

Το πρώτο νυφικό με το οποίο εμφανίστηκε στην εκκλησία, είναι αυτό που θα δεις στη φωτογραφία παρακάτω, δημιουργία της σχεδιάστριας μόδας, Μαρίας Κονίδη. Είναι σε κλασική γραμμή, με μανίκια τα οποία αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους και με πολύ μακριά ουρά. Ήταν απίστευτα κομψή και όμορφη.

Κόνι Μεταξά γάμος

Το δεύτερο νυφικό το οποίο επέλεξε η Κόνι για το γάμο στην παραλία, είναι ένα απλό λευκό φόρεμα σε πιο απλή γραμμή από το πρώτο, εξώπλατο με σχίσιμο στο πόδι, όπως αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία. Το συνδύασε με λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα και κράτησε μία πανέμορφη ανθοδέσμη.

Κόνι Μεταξά γάμος

Δες ακόμη το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στο pre-wedding party.

Κόνι Μεταξά γάμος

Το τρίτο το οποίο φόρεσε στο πάρτι του γάμου μετά το μυστήριο, είναι ένα λευκό mini φόρεμα με πολλά στρας και τούλι στο κάτω μέρος. Εμφανίστηκε επίσης με ένα μεγάλο καπέλο.

Κόνι Μεταξά γάμος

Τελευταίο είναι αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, το οποίο επέλεξε για να τραγουδήσει με τον πατέρα της Λευτέρη Πανταζή. Είναι επίσης mini, λευκό και στράπλες. Ήταν υπέρλαμπρη και όλα τα νυφικά που επέλεξε της ταίριαζαν πολύ.

Κόνι Μεταξά γάμος