«Τώρα ήρθε και η δική σου στιγμή...» - Το όλο νόημα μήνυμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην Μαρία Αναστασοπούλου

Σχετικά με την αποχώρησή της από το ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τώρα ήρθε και η δική σου στιγμή...» - Το όλο νόημα μήνυμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην Μαρία Αναστασοπούλου

Η Μαρία Αναστασοπούλου αποχαιρέτησε την εκπομπή της και το κανάλι του ΣΚΑΪ την Παρασκευή 22/7, ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας. Στο διάστημα αυτό, λοιπόν, γνώρισε πολλούς ανθρώπους που την σημάδεψαν και έκανε πολλές φιλίες που θα κρατήσουν για πάντα. Μία από αυτές είναι και η σχέση που έχει δημιουργήσει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Οι δυο τους ξεκίνησαν μαζί στην τηλεόραση και στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, γι' αυτό και θέλησε να της εκφράσει μερικά λόγια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και να την ευχηθεί, μάλιστα, η πορεία της να είναι ακόμη καλύτερη.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για την Μαρία Αναστασοπούλου

«Από μικρά κορίτσια εκεί μαζί. Πολλά τα χρόνια! Τώρα ήρθε και η δική σου στιγμή! Καλή συνέχεια @manastasopoulou σου αξίζουν τα καλύτερα!», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Μαρία Αναστασοπούλου - Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Χριστίνα Σούζη την αποθέωσε λίγο πριν φύγει από τον ΣΚΑΪ - «Είσαι πολυεργαλείο»

Όπως αναφέρθηκε, την τελευταία της εκπομπής παρουσίασε το πρωί της Παρασκευής (22/7) η Μαρία Αναστασοπούλου μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ λίγο πριν πάρει μεταγραφή (δείτε εδώ σε ποια τηλεοπτική στέγη αναμένεται να την δούμε). Μεταξύ άλλων, στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» συναντήθηκε επίσης Χριστίνα Σούζη με την γνωστή δημοσιογράφο.

Έτσι, η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ θέλησε να την αποχαιρετήσει με τα πιο τρυφερά λόγια καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σου πω πως σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Παρότι η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα στη συνέχει εκτιμήσαμε η μία την άλλη πολύ και θεωρώ ότι είσαι πολυεργαλείο. Καλή καλή επιτυχία σε ότι κάνεις».

Με την σειρά της η Μαρία Αναστασοπούλου ανέφερε: «Σε ευχαριστώ Σούζη μου, πάρα πάρα πολύ! Εμείς θα τα λέμε, εννοείται και σε περιμένω το μεσημέρι στο ραδιόφωνο».