Φινάλε για την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά - Η ανακοίνωση που έκανε για το μέλλον του στον ΣΚΑΙ

Οι ατάκες όλο νόημα του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φινάλε για την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά - Η ανακοίνωση που έκανε για το μέλλον του στον ΣΚΑΙ

Αυλαία έριξε το πρωί της Κυριακής 24/7 η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ, με τον παρουσιαστή να προχωρά τόσο σε μια σημαντική ανακοίνωση αλλά και σε μερικά υπονοούμενα προς τις άλλες εκπομπές!

Ο ίδιος συγκεκριμένα αποχαιρέτησε για τις καλοκαιρινές διακοπές και έκανε γνωστό πως επιστρέφει από τις 20 Αυγούστου με μια όμως πολύ διαφορετική εκπομπή (δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ).

Ο αποχαιρετισμός του Γιώργου Αυτιά

«Είναι εδώ όλοι οι καλοί συνάδελφοι και ωραίοι. Πάνω σε αυτούς στηρίζεται 11 χρόνια αυτή η επιτυχία. Είναι επιτυχία δικιά σας. 11 χρόνια στην κορυφή. Κορυφή ευθύνης για μας και έτσι θα συνεχίσουμε από τις 20 Αυγούστου και μετά με μια άλλη, εντελώς διαφορετική εκπομπή, ανανεωμένη με πολλά καινούρια στοιχεία για τα οποία θα σας ενημερώσω έγκαιρα», είπε ο Γιώργος Αυτιάς.

Αναφορικά με τον Μαραθόκαμπο της Σάμου, είπε: «Ευγνωμοσύνη σε εσάς, απέραντη αγάπη και να ξέρετε ότι σε αυτό το χωριό γεννήθηκα, σε αυτό το χωριό μεγάλωσα, είναι ο Μαραθόκαμπος Σάμου…Όταν είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν υπάρχουν ούτε βασιλιάδες ούτε πρίγκιπες της ενημέρωσης. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι. Καλημέρα σας…».

Λίγα λόγια για τον δημοσιογράφο & παρουσιαστή

Γεννήθηκε στη Σάμο. Αργότερα, η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου τέλειωσε το σχολείο. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με αρκετές εφημερίδες και περιοδικά. Το 2000 τιμήθηκε ως "Δημοσιογράφος της χρονιάς" από το Ίδρυμα Μπότση[1] και εν συνεχεία από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, 5 χρόνια μετά την πρώτη βράβευση.

Έχει εργαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, κάνοντας οικονομικό ρεπορτάζ και συμμετέχοντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα". Το 2003, υπέγραψε με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής Καλημέρα Σας. Συνεχίστηκε για 6 χρονιές μέχρι το 2009, όπου το καλοκαίρι του ίδιου έτους υπέγραψε με το ALTER για την παρουσίαση του "Καλημέρα". Η εκπομπή διέκοψε την προβολή της, το 2011, λόγω του κλεισίματος του σταθμού. Το 2012, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, δούλεψε στον κυπριακό εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό Extra TV Cyprus.

Το ίδιο έτος, υπέγραψε με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ όπου παρουσιάζει το "Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά" κάθε Σαββατοκύριακο.