«Έχει συνεργάτες και φίλους γκέι» - "Κόλαφος" ο Γιάννης Καπετάνιος για τους επικριτές του Σεφερλή

«Είναι ρατσιστής ο Μάρκος;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχει συνεργάτες και φίλους γκέι» -

Ο Γιάννης Καπετάνιος παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό ENJOY και μίλησε για τον επί πολλά χρόνια συνεργάτη του, Μάρκο Σεφερλή. Ο δεύτερος έχει βρεθεί στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της εκπομπής του, Super Mammy, κατά την οποία αστειεύτηκε σχετικά με τους βιασμούς. Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν αλλάζει την άποψή του για τον φίλο του και, μάλιστα, τον έχουμε δει να ξεσπάει για να τον υπερασπιστεί.

Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός εξήγησε πως ο παρουσιαστής βρίσκεται στο επίκεντρο επίτηδες, από ανθρώπους που σκέφτονται πως να "ρίξουν" τους συναδέλφους και τους συμπολίτες τους, ενώ θεωρεί πως πάντα ο Σεφερλής ήταν δίπλα στις μειονότητες και στις γυναίκες.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καπετάνιου για τον Μάρκο Σεφερλή

Γιατί ο Μάρκος Σεφερλής βρίσκεται συχνά στο στόχαστρο αρνητικών κριτικών;

Για μένα είναι ντροπής πράγματα και μικροπρέπεια κάποια άνθρωποι, στοχευμένα, να πυροβολούν τον Μάρκο, που προσφέρει γέλιο και χαρά στον κόσμο. Μεγάλη αδικία για τον Μάρκο, που έχει έναν τεράστιο θίασο και ζει κόσμος και οικογένειες μέσα από αυτόν. Τι θέλουν πια; Να μην υπάρχει σάτιρα στην Ελλάδα; Να μην υπάρχει επιθεώρηση; Να γίνουμε όλοι καταθλιπτικοί;

Είναι ρατσιστής ο Μάρκος με ποιους; Με τους γκέι; Μα, έχει συνεργάτες και φίλους γκέι. Με ανθρώπους με αναπηρίες; Ποιοι τα λένε αυτά; Ο Μάρκος στέκεται στους ανθρώπους με αναπηρίες έμπρακτα.

Τι δεν ακούσαμε τελευταία… Ότι ο Μάρκος μειώνει τις γυναίκες, τις οποίες τιμά και λατρεύει -είναι ιππότης με τις γυναίκες. Απλά υπάρχει μια μερίδα σνομπ κουλτουριάρηδων που δεν θέλει την πλάκα, το γέλιο, αλλά θέλει τη λύπη και τη μιζέρια. Να ζούμε όλοι στο σκοτάδι, στη θλίψη.

«Αυτά τα Metoo, Σιtoo, Ψιtoo είναι για ξένους»

Ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα την Τρίτη 19/4 για τον συνάδελφό του, Μάρκο Σεφερλή και την σειρά του στο κανάλι του ANT1, Super Mammy, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και μεγάλη οργή μετά τις χιουμοριστικές δηλώσεις του πρωταγωνιστή σχετικά με το θέμα των βιασμών και την gay κοινότητα. Μάλιστα, ο ηθοποιός απάντησε και σε όσα δήλωσε η Έλενα Ακρίτα εναντίον του δεύτερου.

«Αυτά τα γράφουν άσχετοι από μόνοι τους, τα εφευρίσκουν. Το κανάλι μας έχει δώσει το πράσινο φως. Αυτά τα #MeToo, ΣιΤου και ΨιΤου είναι για άλλους, για ξένους . Εμείς είμαστε υπέρ της ελληνικής μυθοπλασίας και χιούμορ», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Το χιούμορ δεν αλλάζει καθόλου, από μικρό παιδί τα ίδια αστεία ακούω».

Όσον αφορά τον Μάρκο Σεφερλή, δήλωσε: «Στοχοποιείται ένας άνθρωπος και βάλλεται αλλά εμάς δεν μας αγγίζουν αυτά. Αν ο κάθε πικραμένος ασχολείται με αυτά εμάς δεν μας αφορά. Εμείς τόσα χρόνια κάνουμε τη δουλειά μας και μας στηρίζει η αγάπη του κόσμου» και τόνισε πως τον υποστηρίζει, καθώς: «Είναι άδικο να στοχοποιείται ένας άνθρωπος που ταΐζει 60 οικογένειες από μία μερίδα».

Για την Έλενα Ακρίτα, επισήμανε: «Τι να πούμε για την κυρία Ακρίτα; Παίρνει μια σύνταξη εις βάρος άλλων και τώρα δεν είχε με τι να ασχοληθεί».