Στην Πάφο για την τέχνη της Χριστιάννας - Το ταξίδι της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τις κόρες της

Το βίντεο που χορεύουν

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στην Πάφο για την τέχνη της Χριστιάννας - Το ταξίδι της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τις κόρες της

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια, που έχει καταφέρει να είναι πολύ αγαπητή από τον κόσμο λόγω του χαρακτήρα της αλλά και λόγω των μοναδικών επιτυχιών, που έχει τραγουδήσει.

Καταφέρνει και βρίσκει πάντα χρόνο για τις κόρες της παρά το βαρύ της πρόγραμμα. Έτσι, έκανε και τώρα, που βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα στην Κύπρο με τις κόρες της, Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάνα Φουστάνου - δείτε εδώ την ομοιότητα με τη μαμά. . Αφορμή στάθηκε η συμμετοχή της νεαρής Χριστιάνας στην ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης «Island» που θα λάβει χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάφου.

Η έκθεση διοργανώνεται από την isnotgallery και παρουσιάζει τα έργα 18 σύγχρονων καλλιτεχνών, με φωτογραφικές και εικαστικές εγκαταστάσεις, ζωγραφικά έργα, γλυπτά και σύγχρονα κεραμικά.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ του Σαββάτου 23/7, ωστόσο μαμά και κόρες θέλησαν να φτάσουν νωρίτερα με σκοπό να χαλαρώσουν και να περάσουν ανέμελες στιγμές. Λίγο μετά από την άφιξή τους στο νησί, η Νατάσα Θεοδωρίδου πόσταρε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο ποζάρει με τις κόρες της στο ξενοδοχείο, όπου διαμένουν, και χορεύουν.

Το βίντεο της Θεοδωρίδου από το ξενοδοχείο στη Πάφο

Λίγες μέρες πριν η Χριστιάνα απολάμβανε την βόλτα της στα σοκάκια της Μυκόνου με καλή παρέα

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου είναι από τις γυναίκες εκείνες, που έκαναν οικογένεια αλλά παράλληλα έδωσαν πολύ μεγάλη βαρύτητα στην καριέρα τους. Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δεν αναιρεί τη μεγάλη αγάπη, που έχει για τις δύο κόρες της.

Η Χριστιάνα έχει σπουδάσει Νομική στην Αγγλία και κάνει μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και είναι η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα.

Η Χριστιάννα γύρισε στο σπίτι της στην Αθήνα λόγω καλοκαιρινών διακοπών και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε μαζί με τον γοητευτικό καλό της φίλο, Ανέστη Ευαγγελόπουλο. Συγκεκριμένα, οι δυο τους ήταν στα Ματογιάννια της Μυκόνου και απολάμβαναν τη βόλτα τους στα σοκάκια του νησιού.

Η νεαρή κοπέλα φορούσε ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό outfit, που το είχε συνδυάσει με χρυσά κοσμήματα. Είχε επιλέξει ένα σατέν φόρεμα κοντό με έναν ώμο, που την κολάκευε ιδιαίτερα και ένα ζευγάρι πορτοκαλί ίσιο σανδάλι. Επίσης, κρατούσε μία μικρή πράσινη τσάντα ώμου και είχε χαλαρά πιασμένα τα μαλλιά της.

Από δίπλα της, την κρατούσε ο καλός της φίλος εξίσου κομψά ντυμένος με πουκάμισο με ιδιαίτερο ασπρόμαυρο σχέδιο και τζιν παντελόνι.

Χριστιάνα Μπέτα στη Μυκονο

Χριστιάνα Μπέτα στη Μυκονο με παρέα