Δύσκολες ώρες για τον viral χασάπη Nurset Gokce - Έβαλαν λουκέτο στο εστιατόριό του στη Μύκονο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για τον viral χασάπη Nurset Gokce - Έβαλαν λουκέτο στο εστιατόριό του στη Μύκονο

Ο διάσημος σεφ Nurset Gokce που ξετρέλανε το κοινό με τον τρόπο που τοποθετεί το αλάτι στα φαγητά που μαγειρεύει και, μάλιστα είχε εμφανιστεί και στο Survivor προκαλώντας "σάλο" με την παρουσία του και στους παίκτες και στους τηλεθεατές, ζει δραματικές στιγμές.

Δυστυχώς το εστιατόριο που έχει ανοίξει στη Μύκονο χρειάστηκε να παραμείνει κλειστό για δύο μέρες, καθώς ελεγκτές της ΔΟΥ εντόπισαν φορολογικές παραβιάσεις, σχετικά με το γεγονός πως δεν κόβονταν αποδείξεις, όπως άλλωστε ορίζει ο νόμος.

Λουκέτο στο εστιατόριο του Nurset Gokce

Το κλιμάκιο της εφορίας είχε επισκεφθεί το κατάστημα του Τούρκου κρεοπώλη στις αρχές της εβδομάδας που πέρασε και επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής 22/7, όπου και διαπίστωσε πως δεν κόπηκε το απαραίτητο παραστατικό για λογαριασμό 1.000 ευρώ περίπου.

Nurset Gokce Μύκονος

Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να μπαίνει λουκέτο από τη ΔΟΥ στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Άλλος ένας έλεγχος που είχε πραγματοποιηθεί στο μαγαζί όταν είχε μόλις ξεκινήσει τη λειτουργία του είχε ανακαλύψει ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ.

Παρόλα αυτά, το κατάστημα του κρεοπώλη ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να υποδεχθεί και να "φιλέψει" το κοινό από το μεσημέρι της Κυριακής 24/7.

Ο viral χασάπης προσπαθεί να περάσει απαρατήρητος στη Μύκονο! Τα καταφέρνει;

Η Μύκονος μέσα σε όλο τον "πανζουρλισμό" από Έλληνες και ξένους celebrities που έχει υποδεχθεί, είχε την τιμή να φιλοξενήσει και μια από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσίες στον χώρο της μαγειρικής...

Ο Nusret Gokce είναι μια από τις πιο αγαπημένες μορφές της κουζίνας που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πανικό στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Η γνωστή κίνηση με το αλάτι μας τον έκανε γνωστό και εδώ στην Ελλάδα, καθώς αποτελεί από τις πιο viral στιγμές των τελευταίων χρόνων.

Ο ίδιος δεν είναι ασύνδετος με την Ελλάδα, αφού τον έχουμε δει να συμμετέχει στον πρώτο κύκλο του πασίγνωστου ριάλιτι επιβίωσης Survivor, και να "ταίζει" στο στόμα τους Μαχητές κρέας με τον τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει.

Το καλοκαίρι του 2018 τον βρήκαμε στη Μύκονο, να απολαμβάνει τις διακοπές του και να χαλαρώνει κάνοντας βόλτες και μπάνια στο "νησί των Ανέμων". Η αλήθεια είναι προς προσπαθούσε να περάσει απαρατήρητος αλλά δεν τα πολυκατάφερνε αφού τον αναγνώριζαν και έτρεχαν να να του ζητήσουν αυτόγραφα ή να τραβήξουν φωτογραφίες μαζί του!

Δεν είναι άγνωστο φυσικά ότι ο ίδιος έχει επιλέξει το νησί για την εγκατάσταση του εστιατορίου του, το οποίο σίγουρα θα αναβαθμίσει και το νησί, αλλά και τον ίδιο καθώς η Μύκονος είναι ο πιο κοσμοπολίτικος προορισμός για την εγχώρια και ξένη showbiz.

Ο φακός του Youweekly.gr τον απαθανάτισε με το μαγιό και τα χαρακτηριστικά γυαλιά ηλίου του να χαλαρώνει με φίλους και βόλτες στην παραλία ευδιάθετο και φυσικά με μόνιμο χαμόγελο!