Στιγμές ευτυχίας για τον Σάκη Ρουβά - Η φωτογραφία που τα λέει όλα

Δεν το γνώριζε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για τον Σάκη Ρουβά - Η φωτογραφία που τα λέει όλα

Ο Σάκης Ρουβάς μεγάλωσε σε μία σχετικά μεγάλη οικογένεια, καθώς πέρα από τον Απόστολο, ο οποίος αποκάλυψε και όλη την αλήθεια για την σχέση τους, έχει ακόμη έναν αδερφό, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του, τον Νίκο. Σπάνιες είναι οι φορές που τους βλέπουμε μαζί, ωστόσο είναι πολύ δεμένοι.

Μάλιστα, ο Νίκος αποφάσισε να κάνει ένα τεράστιο βήμα στη ζωή του και ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος. Ο μικρός του αδερφός παντρεύτηκε την αγαπημένη του με πολιτικό γάμο, και αν και ανέφερε πως ήθελε να είναι κρυφό με αποτέλεσμα να το ξέρουν ελάχιστοι, υποσχέθηκε πως θα γίνει και θρησκευτικός και εκεί θα μπορέσουν να γιορτάσουν την χαρά του όλοι μαζί.

Παντρεύτηκε ο αδερφός του Σάκη Ρουβά

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του ίδιου στο Facebook, όπου έγραφε: «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις ευχές του γάμου μας !!!! Δεν το ήξερε σχεδόν κανείς (sorry) Σε λίγους μήνες που θα κάνουμε και τον θρησκευτικό θα είστε καλεσμένοι όλοι οι συγγενείς και φίλοι να γίνει το πράμα όπως πρέπει!!!».

Νίκος Ρουβάς - γάμος

Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά

Σούσουρο με την ανάρτηση όλο νόημα του τραγουδιστή- Το δημόσιο «ευχαριστώ»

Για δυο σχεδόν συνεχόμενες ημέρες οι κάτοικοι στην Πεντέλη και στις γύρω περιοχές παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (19/7) το Νταού Πεντέλης.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι ξέσπασαν φανερά μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς αναφορικά με τις καταστριοφές που προκάλεσε στο πέρασμά της η πύρινη λαίλαπα μιας και εχθές 21/7 ανακοινώθηκαν τα τα μέτρα στήριξης προς τους πυρόπληκτους.

Μεταξύ άλλων, ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς θέλησε να ευχαριστήσει δημοσίως τους πυροσβέστες.

Ανάρτηση Σάκη Ρουβά