Την κρατούσε από την μέση και την φιλούσε στον λαιμό - Η τρυφερή στιγμή της Χαράς Παππά με τον σύντροφό της στα γενέθλιά της

Ήταν και τα υπόλοιπα κορίτσια του GNTM εκεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την κρατούσε από την μέση και την φιλούσε στον λαιμό - Η τρυφερή στιγμή της Χαράς Παππά με τον σύντροφό της στα γενέθλιά της

Με άλλον στο πλευρό της είναι η Χαρά Παππά, η πρώην παίκτρια του GNTM, μετά από τον χωρισμό της με τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί. Είναι νέος και ωραίος και την κάνει να λάμπει από ευτυχία o Στέφανος Τσαγκαράκης. Μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν λίγες στιγμές απομονωμένοι στα Σύβοτα.

Το Σάββατο 23/7, όμως, το μοντέλο είχε τα γενέθλιά του και θέλησε να τα γιορτάσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα, μαζί με τις φίλες της δηλαδή, συμπεριλαμβανομένου και των άλλων παικτριών του GNTM, καθώς και με τον καλό της. Ο ίδιος ανέβασε και μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να την ευχηθεί και είναι ό,τι πιο γλυκό! Την κρατάει στην αγκαλιά του και τη φιλάει στον λαιμό όσο εκείνη χαμογελάει και "λιώνει" στα χέρια του.

Η Χαρά Παππά στα γενέθλιά της με τον νέο της σύντροφο

Χαρά Παππά

"Δεν είναι ωραίο για τη νέα μου σχέση"

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star έκανε η Χαρά Παππά, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για την πρώην σχέση της με τον Μπουράκ Χακί, ξεκαθαρίζοντας πως τώρα πια ανήκει στο παρελθόν και πως δε θα ήθελε καν να μιλάει για εκείνον.

Άλλωστε η ίδια έχει προχωρήσει τη ζωή της, έχει κάνει μία νέα σχέση και είναι τρελά ερωτευμένη με τον νέο της σύντροφο.

«Έχω αφοσιωθεί στο κομμάτι του μόντελινγκ τελευταία. Η πρώην σχέση μου πλέον είναι πολύ πολύ παλιά. Νομίζω δεν πρέπει καν να αναφέρεται γιατί δεν είναι ωραίο και για τη νέα μου σχέση. Δεν προσπαθώ να κρύψω τον νέο μου έρωτα, είμαι πολύ ευτυχισμένη», είπε χαρακτηριστικά η Χαρά Παππά.