Βασιλική Μακρή: Η 23χρονη σύντροφος του Κωνσταντίνου Καζάκου καταγγέλλει εργασιακό bullying

Η σοκαριστική εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βασιλική Μακρή: Η 23χρονη σύντροφος του Κωνσταντίνου Καζάκου καταγγέλλει εργασιακό bullying

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η 23χρονη σύντροφος του Κωνσταντίνου Καζάκου, Βασιλική Μακρή, κατήγγειλε πως ένας άνδρας της κάνει bullying στον χώρο εργασία της.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό με την εντυπωσιακή νεαρή (δείτε εδώ πότε έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση), και όπως είναι φυσικό, στάθηκε στο πλευρό της, στη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνει.

Οι αναρτήσεις της συντρόφου του Κωνσταντίνου Καζάκου, Βασιλικής Μακρή

«Εργάζομαι σεζόν κι εγώ όπως πολλοί άνθρωποι. Εργάζομαι στο γυμναστήριο το οποίο στεγάζεται μαζί με το τμήμα του σπα. Δέχομαι λοιπόν από την αρχή της σεζόν bullying και εκφοβισμό από έναν άνθρωπο που εργάζεται στο σπα ως θεραπευτής. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει επιτεθεί λεκτικά όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε άλλους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο. Από την πρώτη κιόλας επίθεση απευθύνθηκα στη διεύθυνση η οποία άκουσε ό, τι είχα να πω, αυτό. Κάθε μέρα γινόταν από κάτι μικρό, το οποίο αγνοούσα ώστε να μην προκληθεί ένταση.

Σήμερα έγινε δεύτερη επίθεση χωρίς κάποιο λόγο, ουσιαστικά ποτέ δεν υπάρχει λόγος. Ο άνθρωπος αυτός είναι ψυχικά ασταθής και πολλές φορές γίνεται τρομακτικός και επιθετικός. Έχει την αμέριστη στήριξη της συντρόφου του, που «τυχαίνει» να εργάζονται μαζί στο ίδιο τμήμα. Πολλά μπορώ να πω που με πνίγουν και με κάνουν να κλαίω όπως και σήμερα που με τραμπούκισε και με έκανε σκουπίδι.

Φοβάμαι να τον κοιτάξω, φοβάμαι να του μιλήσω, φοβάμαι να πάω στη δουλειά μου και όχι δεν πάω με χαμόγελο, δέχομαι ταπεινωτική και προσβλητική συμπεριφορά.

Γιατί η επιχείρηση δεν κάνει κάτι εφόσον το γνωρίζει; Γιατί με αφήνει απροστάτευτη; Πώς αφήνεις έναν άνθρωπο επικίνδυνο ακόμα και για τη "βιτρίνα" σου, να υπάρχει στον εργασιακό χώρο; Γιατί όλοι αυτοί που τους έχει τραμπουκίσει δε με υποστηρίζουν;», έγραψε χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις της.

Κωνσταντίνος Καζάκος σύντροφος

Οι συμβουλές που έδωσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην κόρη του, Τζένη πριν μπει στον χώρο της υποκριτικής

Το μεσημέρι της Παρασκευής 13/5 ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την εμπειρία του Masked Singer και τις τρεις γενιές ηθοποιών στην οικογένειά του μιας και η κούκλα κόρη του, Τζένη η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» όπου σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Δεν ένιωσα ποτέ εγκλωβισμένος (στο να γίνε ηθοποιός). Εγώ κοίταγα ότι κάνω το κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Τρείς γενιές Καζάκων είναι ενεργές.

Από την άλλη αποκάλυψε ποιο συμβουλή έχει δώσει στην κόρη του: «Την έχω συμβουλέψει να μην χάσει τον εαυτό της, να ξέρει που βρίσκεται και που πατάει. Άμα δεν το έχεις αυτό και είσαι κάτι και νομίζεις πως είσαι κάτι άλλο, την έχεις "πατήσει".»