Αγνώριστη 27 χρόνια πριν - Σπάνιο βίντεο της Αγγελικής Νικολούλη από το πρώτο Φως στο Τούνελ

Άλλος άνθρωπος τότε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη 27 χρόνια πριν - Σπάνιο βίντεο της Αγγελικής Νικολούλη από το πρώτο Φως στο Τούνελ

Μπορεί φέτος να μετακόμισε στο Mega και να σημειώνει εντυπωσιακά ποσοστά στον πίνακα τηλεθέασης (δείτε εδώ με τι νούμερα έκλεισε τη σεζόν) ωστόσο 27 χρόνια πριν, στο πρώτο Φως στο Τούνελ που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, η Αγγελική Νικολούλη ήταν ένας άλλος άνθρωπος.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει ολοκληρώσει για φέτος τις υποχρεώσεις της με την εκπομπή της, μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στο Μεγάλο Κανάλι και έτσι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Μία φαν της εκπομπής, έψαξε και βρήκε υλικό από το πρώτο Φως στο Τούνελ που είχε προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, 27 χρόνια πριν.

Όπως θα δείτε στο στιγμιότυπο που ακολουθεί, η παρουσιάστρια έχει και πάλι το χαρακτηριστικό ξανθό μαλλί της, αν και είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με σήμερα.

Το βίντεο της Αγγελικής Νικολούλη από το πρώτο Φως στο Τούνελ

Το άλλο πρόσωπο της Αγγελικής Νικολούλη - Χορεύει ζεϊμπέκικο και τραγουδάει σε βραδινή έξοδο

Μπορεί να έχετε συνηθίσει την Αγγελική Νικολούλη με το αυστηρό ύφος της, τις έξυπνες ατάκες της και τις αποκαλύψεις της στο Φως στο Τούνελ, ωστόσο εκτός εκπομπής, η έμπειρη παρουσιάστρια έχει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Η εκπομπή της έριξε αυλαία για φέτος και έτσι η ίδια μαζί με τους συνεργάτες της, επέλεξαν ένα μαγαζί για να γιορτάσουν το τέλος της σεζόν καθώς και την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εκπομπή με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας (δείτε εδώ το ρεκόρ τηλεθέασης που σημείωσε).

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε από την έξοδό τους, η Αγγελική Νικολούλη φαίνεται να τραγουδάει και να χορεύει μαζί με τους συνεργάτες της.