Μια σωστή κυριά η Γκουίνεθ Πάλτροου - Η απίστευτη αντίδραση της για τον γάμο του πρώην της Μπεν Άφλεκ με τη Λόπεζ

Υπεράνω η γνωστή ηθοποιός

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μια σωστή κυριά η Γκουίνεθ Πάλτροου - Η απίστευτη αντίδραση της για τον γάμο του πρώην της Μπεν Άφλεκ με τη Λόπεζ

Ο γάμος του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ προκαλεσε κύμα ενθουσιασμού τόσο στον κόσμο της showbiz, όσο και ανάμεσα στους fans του γνωστού ζευγαριού. Κάποιοι φαίνεται πως πήγαν να ''βγάλουν λαβράκι'' σκαλίζοντας το παρελθόν του ζευγαριού, μήπως και αποσπάσουν κάποια αρνητική δήλωση. Ωστόσο η απάντηση της πρώην του Μπεν Άφλεκ, Γκουίνεθ Πάλτροου σε q&a που έκανε στο instagram, μάλλον αιφνιδίασε τους περισσότερους.

Το ζευγάρι πλέον απολαμβάνει τον έγγαμο βίο ενώ από όσο έχει γίνει γνωστό ετοιμάζουν και τον δεύτερο προκειμένου να είναι σε ανοιχτό κύκλο και να ευχαριστήσουν και με το γαμήλιο πάρτι γνωστούς και φίλους. Σιγά - σιγά λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα γύρω από το παρασκήνιο του γάμου τους, όπως και το απίστευτο συμβόλαιο που υπέγραψαν που ορίζει μέχρι και το πόσες φορές την εβδομάδα θα έχουν σεξουαλική συνεύρεση.

Η ανώτερη αντίδραση της Πάλτροου για τον γάμο του πρώην της

Η Γκουίνεθ Πάλτροου υπήρξε ζευγάρι με τον Μπεν Άφλεκ από το 1997 έως το 2000, που οι δυο τους χώρισαν οριστικά. Όπως αποδεικνύεται διατηρούν άριστες σχέσεις, ενώ η ηθοποιός είχε δηλώσει το 2015 πως παραμένουν φίλοι.

Όταν η 49χρονη ηθοποιός ρωτήθηκε από follower της σχετικά με το πώς νιώθει για τον πρόσφατο γάμο του ζευγαριού η ίδια απάντησε: «Νιώθω αγάπη. Είναι τόσο ρομαντικό και είμαι τόσο χαρούμενη για αυτούς».

Η αντίδραση της Γκουίνεθ Πάλτροου στον γάμο του Μπεν Άφλεκ

Και ο πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτήν

Οι πηγές του εξωτερικού ενδιαφέρθηκαν να μάθουν τι συμβαίνει με τον πρώην της τραγουδίστριας, Άλεξ Ροντρίγκεζ, και ποια ήταν η αντίδρασή του στην είδηση αυτού του γεγονότος, καθώς είχαν φτάσει και εκείνοι πολύ κοντά αφού στα τέσσερα χρόνια που ήταν μαζί πρόλαβαν να αρραβωνιαστούν. Ο ίδιος γνώριζε για τον γάμο από το Σάββατο 16 Ιουλίου, ωστόσο δεν επηρεάστηκε και συνέχισε την κανονική ροή της καθημερινότητάς του.

«Είναι ευτυχισμένος για εκείνη και χαρούμενος που είναι με το άτομο με το οποίο ήταν γραφτό να είναι. Ο Άλεξ είναι σε μια νέα σχέση τώρα και είναι επίσης ευτυχισμένος. Ταξιδεύει παντού και ζει τις καλύτερες στιγμές της ζωής του. Είναι πραγματικά επικεντρωμένος στην οικογένεια, την καριέρα του και αυτό που κάνει», ανέφερε η πηγή.

Και συμπλήρωσε: «Η σχέση του με την Τζένιφερ τελείωσε και εκείνος συμβιβάστηκε με το πώς τελείωσαν τα πράγματα. Τη σέβεται και δεν της εύχεται τίποτε άλλο παρά το καλύτερο».

Τζένιφερ Λόπεζ - πρώην