Πόζαρε με λυμένο το πάνω μέρος του μαγιό της - Topless στην παραλία η Καίτη Φίνου

Χαμός στα σχόλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πόζαρε με λυμένο το πάνω μέρος του μαγιό της - Topless στην παραλία η Καίτη Φίνου

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Καίτη Φίνου. Η ηθοποιός με την μεγάλη καριέρα όπου μπορεί πηγαίνει στην παραλία είτε μόνη της είτε με φίλους και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στην οποία πόζαρε στην ξαπλώστρα... topless.

Η topless φωτογραφία της Καίτης Φίνου

«Ανέμελα τεμπέλικα μοναχικά.....το νόημα των διακοπών για μένα....

*μην ρωτήσετε που είμαι....πάντως όχι κάπου για να μου λέτε καλά μπάνια.....Ααα και δεν κολυμπώ χωρίς το πάνω μέρος του μπικίνι ούτε εκθέτω το στήθος μου στον ήλιο......(για να μη διαβάσω πάλι χαζομαρουλες)
Καλή εβδομάδα με προσοχή στις τόσο επικίνδυνες μέρες που έχουμε...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Να σημειωθεί πως πριν από περίπου ένα μήνα, η Καίτη Φίνου είχε ένα ατύχημα, το οποίος όπως φαίνεται έχει ξεπεράσει.

Topless η Καίτη Φίνου

Ο πρώην σύζυγος της

Πολύ πριν ερωτευτεί την Πέγκυ Ζήνα, παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο το 2012 και αποκτήσουν την κορούλα τους, ο Γιώργος Λύρας υπήρξε ξανά παντρεμένος με πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό που μεσουρανούσε την περίοδο του 80 και του 90 στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Μάλιστα η εν λόγω ηθοποιός έχει απασχολήσει αρκετά και τα τελευταία χρόνια με τις αποκαλύψεις που έχει κάνει, όταν αποκάλυψε πως την έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά.

Ο λόγος για την Καίτη Φίνου. Ο γάμος της με το Γιώργο Λύρα 24 χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 1992 ήταν εκείνη τη χρονιά ένα από τα πιο σημαντικά κοσμικά γεγονότα. Η ξανθιά ηθοποιός και ο εκλεκτός της καρδιάς της έλαμπαν από ευτυχία και κανείς τότε δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθήσει.

Καλεσμένη ήταν και η Πέγκυ Ζήνα με την μαμά της!

Γιώργος Λύρας Καίτη Φίνου γάμος