Πώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή ΕΚΛΕΨΕ την εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά την τελευταία στιγμή! ΟΛΟ το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!

Πώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή ΕΚΛΕΨΕ την εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά την τελευταία στιγμή! ΟΛΟ το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!

Από το καλοκαίρι έχουμε καταλάβει ότι αυτή θα είναι η τηλεοπτική σεζόν της ανατροπής, της καραμπόλας και των συνεργασιών που είτε «έδεσαν» σε χρόνο ανύποπτο είτε «χάλασαν» στο «παρά πέντε».


Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συνέβη και με τη Ράνια Θρασκιά, η οποία εδώ και δύο χρόνια, αν και έχει έτοιμη πρόταση για εκπομπή, αν και έχει συζητήσει με τουλάχιστον δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, οι συγκυρίες δεν της επιτρέπουν την οριστικοποίηση μίας νέας συνεργασίας.


Η δημοσιογράφος, από το προηγούμενο φθινόπωρο ήταν από τις τηλεοπτικές παρουσίες που ετοιμάζονταν να αναλάβουν ρόλο και εκπομπή στην ΕΡΤ. Ωστόσο, όλοι θυμούνται τι συνέβη με το «λουκέτο» στη δημόσια τηλεόραση, τον περασμένο Ιούνιο, οπότε η πρόταση της Θρασκιά και η συνεργασία της έμεινε μετέωρη.


Λίγους μήνες αργότερα και για την ακρίβεια τον Οκτώβριο που μας πέρασε στον Alphaαρχίζουν οι συζητήσεις για εκ νέου ενεργοποίηση της πρωινής ζώνης. Τότε είναι που ακούγεται ξανά και έντονα το όνομα της Ράνιας Θρασκιά. Τα σενάρια εκείνης της περιόδου την ήθελαν να αναλαμβάνει εκπομπή με infotainment χαρακτήρα, όπως ήταν η τελευταία εκπομπή που παρουσίαζε στον ΑΝΤ1, το “Elatte”.


Οι συζητήσεις «παγώνουν» για λίγο καιρό, καθώς το κανάλι της Κάντζας αναζητά ένα ευρηματικό προϊόν το οποίο θα συνδυάζει ενημέρωση, ψυχαγωγία και telemarketing. Κατά τον ίδιο τρόπο, δίπλα στο όνομα της Ράνιας Θρασκιά, οι φήμες θέλουν τον Δημήτρη Μάρκο, ενώ όπως έγραψε το “Joy” πριν από λίγες μέρες, ο τίτλος εκπομπής – ο οποίος θα έδινε και το στίγμα αυτής της νέας προσέγγισης στα πρωινά – ήταν “Alpha Mall”.


Μέχρι που οι συζητήσεις της δημοσιογράφου με το κανάλι «πάγωσαν» – σύμφωνα με πληροφορίες δεν επανήλθαν ποτέ – και στο «κάδρο» μπήκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η δημοσιογράφος, η οποία εγκυμονεί το δεύτερο κοριτσάκι της, (αλλά παρ” όλα αυτά δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή από τις ραδιοφωνικές της υποχρεώσεις στον «Ρυθμό») συζήτησε πριν από λίγο καιρό με στελέχη του Alpha.


Όπως λέγεται μάλιστα, αυτή η συνάντηση ήταν ξαφνική και μάλιστα η παρουσιάστρια ξαφνιάστηκε με το πόσο άμεσα ήθελαν από τον Alpha να βγάλουν τη συγκεκριμένη εκπομπή στον «αέρα».


Η κουβέντα αφορούσε το «φρεσκάρισμα» της πρωινής ζώνης, όχι με λίγο από ενημέρωση, λίγο από ψυχαγωγία, αλλά με μία εκπομπή αμιγώς ψυχαγωγικού χαρακτήρα και με ομάδα φρέσκων προσώπων που θα στηρίζει την παρουσιάστρια, καθώς καλείται να αναλάβει το όλο εγχείρημα, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.


Και μπορεί η ίδια να μην επιβεβαιώνει τη νέα συνεργασία της με το κανάλι, ωστόσο, στο Twitter πριν από λίγο, συνάδελφοι, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Μάρκος, της ευχήθηκαν καλή αρχή και την καλωσόρισαν στο νέο της πόστο.


Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η νέα πρωινή εκπομπή του Alpha αναμένεται να βγει στον «αέρα» στις αρχές Μαρτίου, ενώ για το πάνελ έχουν ακουστεί τα ονόματα τόσο τηςΕλένης Τσολάκη, όσο και του Δημήτρη Μάρκου.