«Σούσουρο» στα backstage του GNTM 5 - H φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον νέο coach, Χρήστο Μπίρμπα

Τα πάντα είναι έτοιμα για την έναρξη του νέου κύκλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» στα backstage του GNTM 5 - H φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον νέο coach, Χρήστο Μπίρμπα

Ο νέος κύκλος του GNTM 5 βρίσκεται προ των πυλών μιας και μόλις λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από την μεγάλη πρεμιέρα του ανανεωμένου ριάλιτι. Η ολική επαναφορά για την οποία έκανε λόγο η Βίκυ Καγιά ήρθε, μιας και σχεδόν τίποτα δεν έμεινε ίδιο στο παιχνίδι.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς, ενώ πριν από λίγες ώρες, ο Τάσος Σοφρωνίου, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία από τα backstage, στην οποία αποτυπώνεται με άριστο τρόπο η κούραση των συντελεστών στα γυρίσματα.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Χρήστο Μπίρμπα, ο οποίος θα πάρει τη θέση του coach στο παιχνίδι μιας και ο Γιώργος Καράβας θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή (δείτε εδώ ποιες θα είναι οι τρεις πρώτες διαγωνιζόμενες που θα μπουν στη βίλα).

Η φωτογραφία από τα backstage με τον νέο coach του GNTM 5

GNTM 5 Χρήστος Μπίρμπας

Χαμός στα γυρίσματα του GNTM 5 με την Βίκυ Καγιά

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 296 η Βίκυ Καγιά για τις εξελίξεις στο GNTM και τις κόντρες που ακούγονται ότι υπάρχουν ανάμεσα στην κριτική επιτροπή και ειδικότερα μεταξύ εκεόινης και της Σοφίας Χατζηπαντελή.

«Βρισκόμαστε στα bootcamp. Διαφωνούμε πολύ με την Σοφία αλλά κοίτα να δεις που άλλαξαν οι καιροί και έχω πει κι εγώ ναι σε τατουάζ. Θέλει η εποχή να δούμε πολλά».

Για τη διαφωνία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στο ότι υπάρχουν μοντέλα με τατουάζ που κάνουν καριέρα: «Εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχουν, είπα ότι δεν έχουν μεγάλη γκάμα καριέρας»

«Διαφωνήσαμε πάρα πολύ με τη Σοφία και με τον Τάσο και τον Γιώργο και μετά αγκαλιές».