Η απάντηση του Άγγελου Λάτσιου για τον Ιταλό που τον χώρισε από την Γαία Μερκούρη

To σχόλιο που έκανε κάτω από κοινή φωτογραφία τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η απάντηση του Άγγελου Λάτσιου για τον Ιταλό που τον χώρισε από την Γαία Μερκούρη

Ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες, ανέφερε πως ο Άγγελος Λάτσιος με την Γαία Μερκούρη τσακώθηκαν άσχημα και αφορμή ήταν ένας Ιταλός...

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε το YES MAGAZINE! ένας Ιταλός ζήτησε selfie με την Γαία όταν έκανε την ηλιοθεραπεία της στην Άνδρο και της είπε "Είσαι πολύ όμορφη". "Μακριά από την κοπέλα μου", άρχισε να φωνάζει ο Άγγελος όπως πάντα γράφει το περιοδικό, ο οποίος μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου μετατράπηκε σε ταύρος εν υαλοπωλείω.

Βλέποντας τον Άγγελο φανερά εκνευρισμένο, προσπάθησε να τον ηρεμήσει και εκείνος δεν άκουγε κουβέντα. Τα όσα διαδραματίστηκαν στην παραλία όπως γράφει το YES έμοιαζαν βγαλμένα από κινηματογραφική ταινία, με τον Ιταλό να φεύγει κακής κακώς. Η στάση του Άγγελου όμως προκάλεσε τριγμούς και ο τσακωμός που ακολούθησε με την Γαία έφερε.... και τον χωρισμό.

Yes Magazine για Λάτσιο και Γαία

Βέβαια, τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, αφού αυτό το γεγονός δεν έγινε ΠΟΤΕ! Μάλιστα, σε μια ανάρτηση που έκανε ο Άγγελος Λάτσιος πριν από μερικές ώρες μαζί με την Γαία Μερκούρη, απάντησε σε σχόλιο διαδικτυακής του φίλης η οποία τον ρώτησε "Άρα δεν σας χώρισε ένας Ιταλός;".

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη είναι ακομπλεξάριστος και δεν δίστασε να γράψει χιουμοριστικά "Από όσο ξέρω όχι" ενώ, στο σχόλιο πως πρόκειται για fake news έγραψε "Εντύπωση μου κάνει".

Το σχόλιο του Άγγελου για το χωρισμό με την Γαία

Η απάντηση του Άγγελου Λάτσιου για τον Ιταλό που τον χώρισε από την Γαία Μερκούρη

Το party σε παραλία της Άνδρου

Το ζευγάρι πρόσφατα απόλαυσε τις διακοπές του στην Άνδρο και η Γαία Μερκούρη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από την παραλία.

Το περισσότερο διάστημα, τώρα που καλοκαίριασε, το ζευγάρι το περνά στο νησί, μιας και αποτελεί αγαπημένο προορισμό όλη της οικογένειας, ενώ βρίσκεται φυσικά εκεί και η Ελένη Μενεγάκη, όπως κάθε καλοκαίρι (δείτε εδώ φωτογραφίες της από το Όναρ).

Τα νεαρά παιδιά λοιπόν φαίνεται πως την χθεσινή μέρα την πέρασαν στην παραλία της Άνδρου μαζί με κοινούς τους φίλους και φαίνεται να περνούν υπέροχα.

 Ξεσάλωσαν στην Άνδρο Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη