Κινδύνευσε από την φωτιά στην Πεντέλη: Το σπίτι τεραστίων διαστάσεων του Γιώργου Παπαδάκη (Βίντεο)

Δείτε το για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κινδύνευσε από την φωτιά στην Πεντέλη: Το σπίτι τεραστίων διαστάσεων του Γιώργου Παπαδάκη (Βίντεο)

Ο Γιώργος Παπαδάκης πέρασε εσχάτως στιγμές αγωνίας, αφού το σπίτι του κινδύνευσε, μεταξύ άλλων, στην πυρκαγιά της Πεντέλης, με τον ίδιο και την οικογένειά του να βλέπουν, ευτυχώς, τους κόπους μιας ζωής να μένουν στο τέλος όρθιοι.

Όπως είπε, η φωτιά «έτρεχε» με τρομερή ταχύτητα, ενώ ευχαρίστησε τους εθελοντές χαρακτηρίζοντάς τους ήρωες. «Δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές. Δεν θα πρέπει να θριαμβολογούμε για αυτό. Αυτό έχει να κάνει με το θέμα της ατομικής ευθύνης και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πειθάρχησαν στο 112 που ευτυχώς αυτή τη φορά λειτούργησε πάρα πολύ σωστά. Αυτό έσωσε ανθρώπινες ζωές» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στο OPEN.

Μιλώντας για τη συμβολή των εθελοντών, ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε πως είναι «ήρωες» και πως εκείνοι ήταν που έσωσαν το σπίτι του.

«Ήρθε η αστυνομία και μας είπε ότι πρέπει να φύγουμε και επιστρέψαμε όταν εκτιμήσαμε. Η φωτιά έτρεχε με τρομερή ταχύτητα» συμπλήρωσε. «Έβρεχε φωτιά» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και επεσήμανε πως «εμείς δεν έχουμε πάθει τίποτα μπροστά σε αυτό που έπαθαν εκείνοι. Θα πρέπει να υπάρξει σύντομα η αποκατάσταση σε αυτούς τους ανθρώπους κι επιτέλους να κάνουμε κάτι όλοι μαζί για να αντιμετωπίσουμε το επόμενο κακό ενδεχόμενο».

Δείτε πλάνα από το σπίτι του εδώ.