Παντρεύτηκε ο μικρός αδερφός του Σάκη Ρουβά, Νίκος - Ξανθιά και κούκλα η σύζυγός του

Κοινές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεύτηκε ο μικρός αδερφός του Σάκη Ρουβά, Νίκος - Ξανθιά και κούκλα η σύζυγός του

Την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του διανύει ο μικρός αδερφός του Σάκη Ρουβά, καθώς παντρεύτηκε την καλή του. Ο Νίκος Ρουβάς ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου με την σύντροφό του και έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναρτώντας φωτογραφίες με την πλέον σύζυγό του μετά το γάμο.

Οι φωτογραφίες μετά το γάμο του Νίκου Ρουβά

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις ευχές του γάμου μας !!!! Δεν το ήξερε σχεδόν κανείς (sorry) Σε λίγους μήνες που θα κάνουμε και τον θρησκευτικό θα είστε καλεσμένοι όλοι οι συγγενείς και φίλοι να γίνει το πράμα όπως πρέπει!!!», έγραψε στη λεζάντα του ο Νίκος Ρουβάς που ασχολείται με την ξυλογλυπτική και μένει στην Κέρκυρα. Να σημειωθεί πως τα αδέρφια Ρουβά είναι τέσσερα, ενώ έχουμε δει σε φωτογραφία και τον Βασίλη.

Νίκος Ρουβάς - γάμος

Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά

Το επόμενο βήμα στη σχέση του έκανε και ο Απόστολος Ρουβάς

«Η έκθεση μου στα μίντια θα με προβλημάτιζε, ήμουν δεν ήμουν αδερφός του Σάκη Ρουβά. Το συζήτησα μαζί του, η συμβουλή του ήταν πολύ χρήσιμη» αποκαλύπτει ο ίδιος και σημειώνει πως η σύγκριση με τον αδερφό του δεν τον έχει επηρεάσει αν και ως παιδί το έβλεπε λίγο διαφορετικά.

Αναφορικά με τη συμμετοχή του, στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης δηλώνει πως έμαθε τα όριά του τα οποία τελικά είναι πιο ψηλά, απ’ ό,τι ο ίδιος γνώριζε. «Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι από το ριάλιτι που δεν θα ήθελα ούτε καν να τους ξαναδώ, ίσως να μην επεδίωκα να συναντηθώ μαζί τους, όπως με τον Τάκη και τον Βαλάντη» προσθέτει.

Για τη νέα φάση της ζωής του, στη Θεσσαλονίκη μίλησε επίσης και αποκάλυψε πως μετακόμισε εκεί για τη νέα του σύντροφο, τη Φανή προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα και μένουν μαζί.

Τέλος, δηλώνει πως η τηλεόραση του άνοιξε έναν νέο «δρόμο» και πως μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει και άλλα πράγματα πέραν της μαγειρικής.