Πασίγνωστο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από 23 χρόνια γάμου; Η απιστία που έφερε το τέλος...

To πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού που έχει φέρει αναστάτωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πασίγνωστο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από 23 χρόνια γάμου; Η απιστία που έφερε το τέλος...

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να γίνεται χαμός με τις εγκυμοσύνες που "σκάνε", όπως αυτή της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ωστόσο, την τιμητική τους έχουν και οι χωρισμοί. Με πιο πρόσφατο αυτό της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη, ακόμη ένα πολύ αγαπημένο και πασίγνωστο ζευγάρι λένε πως... χωρίζει.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που μετρά 25 χρόνια κοινής πορείας, 23 γάμου και 4 παιδιά. Μάλιστα, το ένα τους παιδί πρόσφατα έγινε γνωστό πως χώρισε από την αγαπημένη του.

Αυτό το ζευγάρι λένε πως παίρνει διαζύγιο

Ο λόγος για τον David Beckham και την Victoria Beckham, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια παγκοσμίως που έχει αντέξει όσο κανένα άλλο στο πέρασμα των χρόνων. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν εκφράσει δημόσια τον έρωτα που έχουν ο ένας στον άλλον και την βαθιά εκτίμηση.

Συγκεκριμένα, το εξώφυλλο του αμερικάνικου OK! γράφει στο εξώφυλλο του πως το ζευγάρι έχει «απομακρυνθεί» εδώ και δύο μήνες, ωστόσο θέλουν να το κρατήσουν κρυφό. Μάλιστα, οι απιστίες του ποδοσφαιριστή είναι ο λόγος του διαζυγίου τους.

Με την είδηση να κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο David Beckham θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους διαψεύδοντας το ρεπορτάζ. Το «HollywoodLife» επικοινωνώντας μαζί του, αποκάλυψε πως δήλωσε ότι "όλα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας".

David Beckham Victoria Beckham διαζύγιο

Θύμα διάρρηξης η οικογένεια

Διαρρήκτες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι τους στο Λονδίνο, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun. Πιο συγκεκριμένα, στο σπίτι του ζευγαριού εισέβαλε ένας άντρας με μάσκα, ο οποίος έκλεψε αντικείμενα αξίας χιλιάδων λιρών τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι πέρασε στιγμές τρόμου, διότι ο διαρρήκτης εισέβαλλε στην οικεία τους, όσο ήταν και εκείνοι μέσα. Οι δυο τους, μαζί με την 10χρονη κόρη τους, Harper, νρίσκονταν στο ισόγειο, όταν ο διαρρήκτης μπήκε στον επάνω όροφο. Ο κλέφτης κατάφερε να διαρρήξει το σπίτι από το παράθυρο ενός δωματίου και να περάσει απαρατήρητος, μέχρι τη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι ο 17χρονος Cruz – ο μικρότερος γιος της οικογένειας-, ο οποίος ανακάλυψε τα σπασμένα γυαλιά.

«Δυστυχώς οι Beckhams έπεσαν θύματα κάποιον επαγγελματιών διαρρηκτών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Ευτυχώς, οι εγκληματίες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το ένα δωμάτιο και έφυγαν», ανέφερε το δημοσίευμα. Άτομο από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας δήλωσε πως οι Beckham έχουν αναστατωθεί, ευτυχώς, όμως, κανείς δεν τραυματίστηκε.

Οι διαρρήκτες κατάφεραν να αποσπάσουν αντικείμενα, που δεν είχαν μεγάλη συναισθηματική αξία για το διάσημο ζευγάρι. Η αστυνομία ακόμα ερευνά την υπόθεση, χωρίς να έχει καταλήξει ακόμα στο αν ο διαρρήκτης ήταν μόνος του ή είχε συνεργούς.