Άλλος άνθρωπος η Άβα Γαλανοπούλου - Έτσι είναι σήμερα σε ηλικία 55 ετών

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος η  Άβα Γαλανοπούλου - Έτσι είναι σήμερα σε ηλικία 55 ετών

Η Άβα Γαλανοπούλου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της σε πολύ γνωστές Ελληνικές σειρές οι οποίες "κέντρισαν" για τα καλά το ενδιαφέρον τον τηλεθεατών. Συγκεκριμένα, μια από αυτές ήταν και η σειρά «Πενήντα - Πενήντα» όπου προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Ωστόσο, πλέον δεν προβάλλεται καθώς συμμετέχει και ο Πέτρος Φιλιππίδης (δείτε εδώ χωρίς χειροπέδες στο Μικτό Ορκωτό). Από την άλλη, η Άβα Γαλανοπούλου από την αρχή της καριέρας της είχε επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Βέβαια, μετά από τον σάλο που προκλήθηκε αναφορικά με την προσωπική της ζωή επέλεξε να μείνει μακριά από την δημοσιότητα όταν ο πρώην σύντροφός της ο οποίος ζούσε "διπλές" ζωές αποφάσισε να της κλέψει 1.200.400 ευρώ. Άραγε πως είναι και τί κάνει σήμερα η ηθοποιός η οποία αγαπήθηκε τόσο πολύ από τους τηλεθεατές;

Έτσι είναι σήμερα η Άβα Γαλανοπούλου

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του YouWeerkly.gr την απαθανάτισε στο φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας όπου όπως θα δείτε πόζαρε χαμογελαστή και άκρως ανανεωμένη.

Γαλανοπούλου Άβα

Άβα Γαλανοπούλου

Ελάχιστοι το γνωρίζουν - Η αλήθεια για την καταγωγή της Άβας Γαλανοπούλου

Η δικαίωση της Άβας Γαλανοπούλου, μετά από αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας και η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την εξαπάτηση από τον πρώην σύντροφό της, την έβαλαν στο επίκεντρο της προσοχής του κόσμου. Η απορία που πολλοί εξέφρασαν είναι πώς κατάφερε η ηθοποιός, όπως η ίδια δήλωσε και στις αγωγές της, να έχει μία περιουσία ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ.

Εκτός, ωστόσο, από το δύσκολο διάστημα και την δικαστική διαμάχη στην οποία ενεπλάκη, ένα από τα πολλά πράγματα που δε γνωρίζουμε για τη γνωστή ηθοποιό είναι η καταγωγή της.

Δείτε ποια είναι στο Athensmagazine.gr