Με "καυτό" μπικίνι κάτω από τον ήλιο - Η αποκαλυπτική φωτογραφία της Κατερίνας Παπακωστοπούλου

"Άναψε φωτιές"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με

Ο καύσωνας καλά κρατεί στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες καθώς ο υδράργυρος έχει φτάσει στα ύψη με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερα άτομα να προσπαθούν να πάρουν "ανάσα" σε παραλίες της χώρας προκειμένου να δροσιστούν.

Ανάμεσά τους και η γνωστή δημοσιογράφος του STAR, Κατερίνα Παπακωστοπούλου η οποία άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις προκειμένου να φορτώσει τις μπαταρίες της καθώς κι εκείνη επισκέφθηκε γνωστό ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων, ώστε να δροσιστεί.

Όπως θα δείτε παρακάτω, η παρουσιάστρια του STAR, θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με το μαγιό της. Αναμφίβολα έχει ένα άκρως καλλίγραμμό σώμα καθώς "έκλεψε" τις εντυπώσεις με τις αναλογίες της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπακωστοπούλου

Η αποκάλυψη για την κόρη της και το διαζύγιο

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Παπακωστοπούλου όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε για ην κόρη της αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Όταν η κόρη μου ήταν 5 ετών της βάζαμε δίπλα το καναρίνι για να φάει. Ήταν άρρωστο, μαδούσε, και η κόρη μου έπαθε λοίμωξη στα πνευμόνια. Το παιδί έπαθε χλαμύδια ψιττάκωσις, κοινώς πλευρίτιδα, έκανε χειρουργείο, ήταν δέκα ημέρες στην εντατική. Συνετέλεσε καθοριστικά και στην πορεία της σχέσης μας.

Είχαμε τελείως διαφορετικό τρόπο διαχείρισης στο συμβάν. Εγώ ήμουν ψύχραιμη τότε εκείνος κατέρρεε. Θα τον ήθελα λίγο πιο ισχυρό και δεν είχα τη δύναμη να ανταποκριθώ. Αισθάνθηκα όμως ευλογημένη γιατί λόγω του ρεπορτάζ μου έψαχνα τι έψαχνε γιατί δεν ανταποκρινόταν στο αντιβιοτικό.

Άλλαξα ακαριαία παιδίατρο και μου έδωσε το παιδί. Μπορεί η Μαριλίτα να είχε πολύ κακό τέλος. Πάθαινα κρίσεις πανικού, ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Στην αρχή προσπάθησα να το αντιμετωπίσω μόνη μου.

Μετά έκανα ψυχοθεραπεία, το θεώρησα αναγκαίο, ήταν το μεγαλύτερο δώρο που έκανα σε εμένα. Ο πρώην σύζυγός μου με τον νυν, είναι πολύ καλοί φίλοι, είναι “αδέρφια”, στην ουσία από αυτόν ζήτησε το χέρι μου».