Σούσουρο με την ανάρτηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη - Τι συνέβη;

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σούσουρο με την ανάρτηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη - Τι συνέβη;

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να κάνει διάφορες αναρτήσεις. Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε τα ευχάριστα ενώ από την άλλη δεν δίστασε να ευχαριστήσει όλους όσους έδωσαν το παρών στην συναυλία της στο Λουτράκι (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Η ανακοίνωση της Ελεονώρας Ζουγανέλη

«Άλλη μια υπέροχη βραδιά στο Λουτράκι αυτή τη φορά με θέα τη θάλασσα και με τη ζεστασιά σας, τραγουδήσαμε, χορέψαμε και το ζήσαμε με την ψυχή μας. Σας ευχαριστώ για όλα! Η παρουσία και η αγάπη σας είναι ανεκτίμητη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στα υπόλοιπα όμορφα μέρη της Ελλάδας».

  • ΙΟΥΛΙΟΣ
    28/07 Μικρόκαστρο Σιάτιστα, Fiesta Voio
    31/07 Μεσολόγγι, Λιμάνι Μεσολογγίου
  • ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
    07/08 Ζάκυνθος, Κηποθέατρο Αυριακός
    09/08 Αίγιο, θέατρο Γιώργος Παππάς
    11/08 Τήνος, Λουτρά
    25/08 Ρόδος, Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
    28/08 Φεστιβάλ Λιμνών, Λίμνη Πλαστήρα (πλαζ Καλύβια Πεζούλας)

«Το έχω υποστεί ξανά» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ελεονώρας Ζουγανέλ

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε στον δημοσιογράφο Χρήστο Τζίφα και την εφημερίδα Αυγή, ενόψει της κυκλοφορίας του νέου της δίσκου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο σούσουρο που γίνεται γύρω από την προσωπική της ζωή αλλά και στο βίντεο του Πάσχα που έγινε viral με την κακία έννοια.

Μαζί με την επιτυχία έρχεται και η αναγνωρισιμότητα και η προσωπική σου ζωή δεν είναι πια τόσο ιδιωτική. Έψαλες το Πάσχα και έγινε χαμός. Πώς νιώθεις με όλο αυτό;

Θεωρώ ότι το έχω διαχειριστεί μέχρι τώρα κάπως καλά. Γιατί την αναγνωρισιμότητα τη θέλω. Μου είναι απαραίτητη. Όχι από ματαιοδοξία. Θέλω την αποδοχή. Βγαίνω, εκτίθεμαι, για να με αποδεχτούν, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Είναι πολύ σκληρό να είσαι σε τόσο μεγάλη έκθεση χωρίς να έχεις την επιστροφή της αγάπης και της αποδοχής.

Όλα αυτά τα χρόνια υπήρχε μια ισορροπία. Ναι μεν εισέβαλλαν στην προσωπική μου ζωή αλλά τόσο όσο. Τον τελευταίο καιρό έχει λίγο ξεπεράσει κάποια όρια. Δεν μου αρέσει να χρεώνω άλλους. Ψάχνω να δω πού εγώ άφησα να εννοηθεί ότι είμαι πιο διαθέσιμη. Δεν νομίζω πως οι άλλοι άλλαξαν. Κάπως εγώ έδωσα σήμα πως μπορεί να ανέχομαι τελικά τα πάντα.

Είμαι λίγο αφελής. Σε σχέση με το περιστατικό το Πάσχα, δεν περίμενα ότι θα συμβεί όλο αυτό. Και τώρα ακόμα δεν το χωράει ο νους μου. Θα έπρεπε να το χωράει τελικά. Θα έπρεπε να φανταστώ ότι δεν είναι όλα καλοπροαίρετα σε αυτή τη ζωή.

Το έχω υποστεί ξανά. Μόνο εγώ μπορώ να κάνω κάτι και να αλλάξει. Έπαιξε ρόλο και η τηλεόραση, συνέπεσε και με ένα άνοιγμα στην προσωπική μου ζωή με τον γάμο. Έχει αρχίσει το όνομά μου και μπαίνει σε κάτι τίτλους πιο εντυπωσιακούς από ό,τι παλαιότερα.

Από τη μία το θεωρώ φυσιολογικό και από την άλλη ψάχνω να ξαναβάλω τα καινούργια όρια. Γιατί με ταλαιπωρεί. Δεν μου αρέσει.

Έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είσαι γυναίκα; Δηλαδή αυτό που έγινε το Πάσχα θα είχε γίνει με έναν άντρα;

Δεν νομίζω. Δεν θα είχε γίνει. Ένιωσα ένοχη χωρίς να είμαι. Ένιωσα ένοχη γιατί είμαι ενοχική, απλά πραγματικά δεν ήθελα καθόλου να προκαλέσω. Δεν μου αρέσει να προκαλώ. Μου αρέσει να προκαλώ μόνο για τη δουλειά μου.

Αυτό που με ενοχλεί και θέλω να διορθώσω είναι ότι έχω αρχίσει να απασχολώ για πράγματα άλλα περισσότερο από το έργο μου. Ο κόσμος δεν το γνωρίζει αλλά το να βγάλεις σήμερα μια δισκογραφική δουλειά είναι άθλος. Στεναχωριέμαι που αντί να συζητάμε το πώς το καταφέραμε συζητάμε για το τι ρούχα φοράω και αν έπρεπε να ψάλω ή όχι. Τώρα, ας πούμε, για τον Λοΐζο, δεν αισθάνομαι ότι έχει ακουστεί το ίδιο.

Αν όμως με έβλεπαν να πίνω τσίπουρα με τον σύζυγό μου, θα ήταν μια είδηση που θα έπαιζε πολύ παραπάνω. Με θλίβει αυτό. Παλεύουμε πολλοί άνθρωποι να διατηρηθεί το ελληνικό τραγούδι.