Με ίδια μαλλιά αλλά 20 χρόνια μικρότερη - Η Ελεόνώρα Μελέτη σε ξέφρενους χορούς στα νιάτα της

Μια κούκλα, όπως πάντα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με ίδια μαλλιά αλλά 20 χρόνια μικρότερη - Η Ελεόνώρα Μελέτη σε ξέφρενους χορούς στα νιάτα της

Η Ελεονώρα Μελέτη εκτός από μια πολύ αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πλέον και μια τρυφερή μανούλα, η οποία απολαμβάνει τη ζωή της πλάι στον άντρα της και την μικρή του Αλεξάνδρα. Θα έλεγε κανείς, πως εξωτερικά η μητρότητα δεν την έχει αλλάξει πολύ, μιας και έχει αποδείξει πως είναι όμορφη χωρίς να κάνει πάντα την υπερπαραγωγή.

Η σχέση της άλλωστε και η άποψη της για τα φίλτρα είναι γνωστή και έτσι πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram με τον εαυτό της από το 2002 σε σύγκριση με το σήμερα, πλάι στην αγαπημένη της φίλη και κουμπάρα, από τις τότε διακοπές τους στην Κρήτη.

Η φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη από το παρελθόν της σε σύγκριση με το σήμερα

Ελεονώρα Μελέτη - 2002

Ελεονώρα Μελέτη - σημέρα

Τα βίντεο που ανέβασε η Μελέτη με το πρόσωπό της με φίλτρο και χωρίς

Την Ελεονώρα Μελέτη την έχουμε δει πολλές φορές και ''στην πένα'' είτε στην εκπομπή της είτε σε κάποια δημόσια εμφάνισή, αλλά και αμακιγιάριστη αποδεικνύοντας πως αγαπάει τον εαυτό της σε όλες τις εκδοχές του και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δείξει. Άλλωστε η παρουσιάστρια είναι σίγουρα μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της τηλεόρασης και ακριβώς το γεγονός ότι δεν φοβάται να τσαλακωθεί την κάνει και πιο αγαπητή. Σε δύο νέα story που ανέβασε στο instagram μας έδειξε το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ ενώ στη συνέχεια δοκίμασε και ένα ιδιαίτερα δημοφιλές φίλτρο.

Πρόσφατα μάλιστα και η ίδια της η κόρη η Αλεξάνδρα, επιχείρησε να ζωγραφίσει τη μαμά της έτσι ακριβώς, όπως την βλέπει και την προτιμάει μάλλον, στον μαυροπίνακά της. Η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε με τη ζωγραφιά, και έκανε χιούμορ με αυτή, ανεβάζοντας την στο instagram και σχολιάζοντας τόσο το παρουσιαστικό που της έχει προσδώσει η κόρη της, αλλά κυρίως την κατάσταση του μαλλιού της.

Αρχικά λοιπόν μας έδειξε το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ενώ στη συνέχεια δοκίμασε και ένα ιδιαίτερα ευφάνταστο φίλτρο! Παραμένει πολύ όμορφη και στις δύο εκδοχές της.