Mε ζεβρέ σορτσάκι και μαύρο μαγιό για bowling - Η εκκεντρική εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη με τον γιό της

Έχει τις καλύτερες αναλογίες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Mε ζεβρέ σορτσάκι και μαύρο μαγιό για bowling - Η εκκεντρική εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη με τον γιό της

H Αγγελική Ηλιάδη έχει βρει τον τρόπο και τα συνδυάζει όλα, αφού είναι πολύ καλή στη δουλειά της, καταφέρνει και είναι μια πολύ γλυκιά μητέρα και παράλληλα καλή σύντροφος. Είναι λοιπόν, σε όλα τα επίπεδα ευτυχισμένη και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλια του μικρού της γιού, παρουσία φυσικά και του πρώην άντρα της, αφού έχει αποδείξει πως θέλει πρώτα να είναι τα αγόρια της πλήρη. Έτσι τη Δευτέρα 25/7 αποφάσισε να πάει για bowling και μάλιστα δε δίστασε να παίξει και εκείνη μαζί με τον μικρό Σάββα, φορώντας ένα ζεβρέ σορτσάκι και ένα κοντό μαύρο τοπ, σαν μαγιό.

H Aγγελική Ηλιάδη για bowling με τους γιους της

«Αν η Αγγελική και ο Γρηγόρης κάνουν παιδί θα...»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 η Σάσα Μπάστα βρέθηκε στο παλτό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» όπου την υποδέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς. Όπως ήταν λογικό η ίδια μίλησε για όλους και για όλα καθώς πριν από λίγο καιρό την είδαμε μέσα από το ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Φάρμα» όπου τόσο η ίδια όσο και οι συμπαίκτες της απασχόλησαν ιδιαίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε την ίδια σχετικά για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη με την Αγγελική Ηλιάδη σε περίπτωση που κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά πως:

«Είναι ακόμα (μαζί). Επίσης να ξέρεις εγώ το έκανα, εγώ θα το πάρω. Εγώ έκανα το κονέ, ωστόσο να ξέρεις είπα όταν κάποια στιγμή κάνω ένα δεύτερο παιδί να ξέρεις έχω κλείσει ήδη νονά όπου είναι η Αγγελική και θέλω να βάλει όλο το λάδι».