Δεν του χαλάει χατίρι - Η Δούκισσα Νομικού πήγε για ψάρεμα με τον μικρό Σάββα

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν του χαλάει χατίρι - Η Δούκισσα Νομικού πήγε για ψάρεμα με τον μικρό Σάββα

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τις διακοπές και όμορφες στιγμές με τα παιδάκια της, γιατί όπως λέγεται ο χειμώνας και το επαγγελματικό της μέλλον θα είναι έντονο και φορτωμένο από τους επόμενους μήνες.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το story, που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πήγε στη θάλασσα με τον μικρό Σάββα, ο οποίος δεν έπαιξε με τα κουβαδάκια και την άμμο αλλά με την απόχη και όπως έγραψε η μαμά του στη λεζάντα, τον βοήθησε και εκείνη στο ψάρεμα.

Η Δούκισσα Νομικού ψαρεύει με τον γιο της

«Βγήκαμε για ψάρεμα».

Δούκισσα - Σάββας

Το κόλπο της Δούκισσας Νομικού για να παραμένει σταθερή στα 55 κιλά

Μπορεί να είναι μαμά δύο παιδιών, ωστόσο η Δούκισσα Νομικού διατηρείται άψογα στην σιλουέτα της και διαθέτει αναντίρρητα ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ (δείτε εδώ μια φοβερή ολόσωμη φωτογραφία της). Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για το πώς διατηρεί σε τόσο καλή φόρμα το κορμί της.

«Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1. Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά.

Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».