«Έπαθα μια μεγάλη...» - Η Άρτεμις Αστεριάδη συγκλονίζει μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της

Οι απαντήσεις σε ερωτήσεις followers σε Q&A στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έπαθα μια μεγάλη...» - Η Άρτεμις Αστεριάδη συγκλονίζει μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της

Η Άρτεμις Αστεριάδη - η οποία πέρσι "στόλισε" τον Λιβάνη - προχώρησε σε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πρόσφατα και απάντησε σε σε μία σειρά ερωτήσεων των διαδικτυακών της φίλων για τη δύσκολη εγκυμοσύνη που έχει και το ανησυχητικό περιστατικό που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Οι απαντήσεις της Αρτέμιδος Αστεριάδη για την ψυχολογική της κατάσταση

Πώς είσαι ψυχολογικά. Κουράγιο κι ο καιρός φτάνει.

Δεν σου κρύβω ότι είμαι αρκετά πεσμένη! Αλλά κάποια πράγματα χρειάζονται θυσία για να τα αποκτήσεις.

Άρτεμις Αστεριάδη

Τι συμβαίνει και νοσηλεύεσαι; Όλα με το καλό εύχομαι.

Έπαθα μια μεγάλη αποκόλληση με αποτέλεσμα να πλημμυρίσω στο αίμα, λιποθύμησα. Ευτυχώς με πήγανε εγκαίρως στο νοσοκομείο κι είμαστε καλά κι εγώ και το μωρό. Απλώς θέλει ακινησία από εδώ και πέρα… (η περίδεση δεν έχει να κάνει με την αποκόλληση)

Άρτεμις Αστεριάδη

Λίγα λόγια για την Άρτεμις Αστεριάδη

Η έχει σε παλαιότερη συνέντευξή της: Στην αρχή νόμιζαν ότι ήμουν σνομπ, λόγω τηλεόρασης, και ήταν δύσκολο να τους αποδείξω ότι είμαι ένα παιδί 19 χρονών που απλώς κάνει τ' όνειρό του πραγματικότητα. Εξάλλου δεν θέλω να μεγαλώσω πρόωρα. Τώρα έχω καλές σχέσεις με όλους και καμαρώνουν για μένα. Μόνο η διευθύντρια μου έβαλε χέρι και μου είπε να ηρεμήσω λίγο, αλλά της εξήγησα ότι αυτή είναι η δουλειά μου.

Όσο για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση έχει δηλώσει: Όλα έγιναν τυχαία, όταν ήμουν 16 χρονών. Είχα έρθει στην Αθήνα για να τραγουδήσω σε ένα μικρό μαγαζί. Ενώ τα περισσότερα μοντέλα θέλουν να γίνουν τραγουδίστριες, εγώ έκανα το αντίστροφο και από το τραγούδι πέρασα στο μόντελινγκ.

Ξεκίνησα με την Ανίτα Πάνια και έκτοτε ήμουν σε εκπομπές όπως το Super Deal, το Μεγάλο παζάρι, το Last Passenger και τελευταία το Clever. Γουστάρω την τηλεόραση και τις φωτογραφίσεις, ενώ έχω τρέλα με το φακό και την κάμερα.