Με μικροσκοπικό μπικίνι και κοιλιακούς φέτες - Αναστάτωσε το Instagram η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Αρετουσάριστη φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μικροσκοπικό μπικίνι και κοιλιακούς φέτες - Αναστάτωσε το Instagram η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μπορεί να είναι ηθοποιός, ωστόσο, θα έκανε άνετα και για μοντέλο αφού έχει τις κατάλληλες αναλογίες. Είναι ψηλή, με καλλίγραμμα πόδια και κοιλιακούς φέτες. Όπως φαίνεται φροντίζει πολύ τον εαυτό της και κάνει γυμναστική.

Όπως έχουμε δει στο προφίλ της στο Instagram μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της, ενώ μας έχει δείξει και πολλές φωτογραφίες της με μαγιό. Η πιο πρόσφατη όμως ανάρτηση της μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πόζαρε με κοντό τζιν σορτσάκι και μικροσκοπικό μπικίνι από κάτω. Αυτό που δεν γινόταν να μην περάσει απαρατήρητο ήταν οι κοιλιακοί της οι οποίοι ήταν... φέτες.

Η φωτογραφία της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου με μαγιό

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μαγιό

Το τηλεοπτικό ντεμπούτο και η καριέρα

Γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1985 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αλλά και της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Μετά τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός, λαμβάνοντας μέρος σε παραστάσεις της συμπρωτεύουσας.

Η καταγωγή της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2005, μέσα από τη σειρά της ΝΕΤ "Ο Θησαυρός της Αγγελίνας", όπου είχε ένα μικρό ρόλο. Τη σεζόν 2008-2009 πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΑΝΤ1, "Λίτσα.com", γεγονός που αποτέλεσε αφορμή να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα. Το 2009 συνεργάστηκε με την Ελένη Ράντου για τη σειρά "Εργαζόμενη Γυναίκα" στο ίδιο κανάλι. Ακολούθησε ένα μικρό πέρασμα από τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, "4" το 2009.

Ξεκίνησε να εργάζεται στο θέατρο, μετά το τέλος των σπουδών της στην υποκριτική, λαμβάνοντας μέρος σε παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Το 2007 έπαιξε στη παράσταση "Safe Distance" σε σκηνοθεσία Κώστα Γεράρδου ενώ ακολούθησαν οι παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου "Η Τύχη της Μαρούλας", "Τραγίλογοι", "Νεφέλες" και "Η Κοιμωμένη Ξύπνησε".