Σούσουρο σε παραλία της Μυκόνου με την Οικονομάκου και τον Μιχόπουλο - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τους κοιτούσαν όλοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο σε παραλία της Μυκόνου με την Οικονομάκου και τον Μιχόπουλο - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Tour στα νησιά με άγνωστο τελικό προορισμό, βάρκα την αγάπη τους και χωρίς καμία διάθεση να γυρίσουν πίσω σύντομα! Μέχρι στιγμής η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππους Μιχόπουλος διανύουν το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι της κοινής τους ζωής στη Μύκονο, όπου τους συνάντησε ο φακός του YOU, και εσχάτως στην Ικαρία απ' όπου και ανεβάζουν ευτυχισμένα στιγμιότυπα με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου (δείτε τα εδώ).

Το ζευγάρι μπορεί να έχει αποκτήσει δύο παιδιά, και μόλις πρόσφατα βάφτισε τη δεύτερη κόρη του, Σιέννα-Ηλέκτρα, αλλά παραμένει full ερωτευμένο, κάτι που φαίνεται από τις... εκατέρωθεν εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας στις οποίες γίναμε μάρτυρες. Με αγκαλιές στην ξαπλώστρα και σούσι φορτίζουν τις μπαταρίες τους για τον χειμώνα με την ηθοποιό, επιχειρηματία και κριτή του Masked Singer πάντως να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά το επόμενό της επαγγελματικό βήμα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Όπως λέει, είναι πολύ νωρίς για ανακοινώσεις, αφού ακόμα δεν έχει έρθει η στιγμή να επιστρέψει στη βάση της. «Καφές μπροστά στη θάλασσα. Χωρίς παιδιά, σκυλιά, υποχρεώσεις, κουβάλημα. Πόσο ανάγκη το έχουμε όλες οι μανούλες αυτό; Απόλαυση!», ανέφερε την περασμένη εβδομάδα σε μήνυμά της, δείχνοντας πόσο εκτιμάει αυτές τις στιγμές ξεκούρασης.

Μύκονος Μιχόπουλος

Μύκονος Μιχόπουλος και Οικονομάκου

Ευτυχισμένοι μαζί Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος

Η Μύκονος έχει ιδιαίτερη αξία για το ζευγάρι, αφού εκεί γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το καλοκαίρι του 2013. Εννιά χρόνια σχέσης αργότερα, με πέντε χρόνια γάμου και δύο παιδιά αργότερα, λίγα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει μεταξύ τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει σβήσει ο έρωτας μεταξύ τους. Και η επέτειος των δύο τελετών που έκαναν (έχουν παντρευτεί με πολιτικό και θρησκευτικό) μπορεί να αργεί, στο ενδιάμεσο όμως ετοιμάζονται να γιορτάσουν εκ νέου. Ο λόγος; Τα γενέθλια του «λιονταριού» της Αθηνάς, αφού ο επιχειρηματίας Φίλιππος Μιχόπουλος γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 27/7, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ