«Θα περάσουν τα δύσκολα αργά ή γρήγορα» - Η ανάρτηση όλο νόημα της Πόπης Τσαπανίδου

Έστειλε ένα δυνατό μήνυμα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Θα περάσουν τα δύσκολα αργά ή γρήγορα» - Η ανάρτηση όλο νόημα της Πόπης Τσαπανίδου

Εδώ και λίγες ημέρες η Πόπη Τσαπανίδου βρίσκεται το Άμστερνταμ όπου ζει η αγαπημένη της κόρη (δείτε εδώ φωτογραφίες της) μαζί με τον σύντροφό της αλλά και το εγγονάκι της, Έκτορα τον οποίο έφερε πρόσφατα στον κόσμο. Όπως είναι λογικό η γνωστή δημοσιογράφος πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Συγκεκριμένα, η ίδια με μια ανάρτησή της ευχήθηκε «Καλό Καλοκαίρι» ενώ δεν δίστασε να στείλει και ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Πόπης Τσαπανίδου

«Με μια φωτογραφία απ το Άμστερνταμ σας εύχομαι καλό (υπολοιπο) καλοκαίρι και ξεκινώ τις διακοπές μου, μετά από μια εξαντλητική σεζόν που όμως την απόλαυσα λεπτό προς λεπτό. Και αν φέτος δεν καταφέρεις να κάνεις και εσύ διακοπές, σκέψου και αυτό...

Τι θα λεγες να μην αφήσεις να σε επηρεάσουν αρνητικά οι αναρτήσεις των φίλων σου από παραλίες και νησιά...
Άλλωστε έχεις να καλύψεις ουσιαστικές ανάγκες του εαυτού και της οικογένειας σου. Και όχι να εντυπωσιάσεις τους ακόλουθους σου στα κοινωνικά δίκτυα.

Να θυμασαι οτι δεν θα είσαι για πάντα έτσι. Θα περάσουν τα δύσκολα αργά ή γρήγορα. Όλα μα όλα αλλάζουν. Πάντα. Κάνε λοιπόν το μπαλκόνι σου νησί και πιες ένα κρασι στην υγειά σου».

Πόπη Τσαπανίδου στο Amsterdam

Το άγνωστο δράμα της Πόπης Τσαπανίδου - Η απώλεια που την "λύγισε"

Η Πόπη Τσαπανίδου προσπαθεί να μην προβάλλει ιδιαίτερα την προσωπική της ζωή, αν και η ίδια έχει περάσει τις δικές της περιπέτειες, μετά τον τραγικό θάνατο του πατέρα των τριών κοριτσιών της, Ευτύχη Μανωλαράκη, από ηλεκτροπληξία.

Η γνωστή δημοσιογράφος προσπάθησε έπειτα να φτιάξει τη ζωή της στο πλευρό του Κώστα Βαξεβάνη, αλλά η σχέση τους έληξε άδοξα. Για τις πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή της -και όχι μόνο για αυτές- μίλησε η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία είχε βρεθεί παλιότερα στο πλατό της εκπομπής «Μία» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

H δημοσιογράφος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη σε μια φτωχή οικογένεια. Στα 16 της ξεκίνησε να γράφει σε εφημερίδα. Από τα παιδικά της κιόλας χρόνια έμαθε πώς όσα δύσκολα και να είναι τα πράγματα πρέπει αν πηγαίνεις μπροστά. «Οι γονείς μου μου έμαθαν ότι αποφασίζεις να είσαι χαρούμενος ακόμα και στα δύσκολα», είναι μια από τις φράσεις που συχνά αναφέρει, όταν μιλά για εκείνη την περίοδο της ζωής της.

Η Πόπη Τσαπανίδουμ ίλησε και για την αδερφή της τη Λια με την οποία μοιάζουν, ενώ αποκάλυψε μια πολύ δυσάρεστη ανάμνηση που είχε πριν αρκετά χρόνια με σοκαριστική άνεση. Χαμογέλασε -προφανώς αυτή είναι η εσωτερική της άμυνα για να μην την ρίχνει συναισθηματικά- και το ανακοίνωσε. Είχε μία ακόμη... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr