Μια κομμώτρια πρόδωσε την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου (Βίντεο)

Με μαύρη ρίζα στα μαλλιά και φουσκωμένη κοιλίτσα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μια κομμώτρια πρόδωσε την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου (Βίντεο)

Διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Για πρώτη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει το άγχος των επαγγελματικών της αφού σε λίγους μήνες, όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι αποκλειστικά στο Youweekly.gr, θα φέρει στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον μελλοντικό σύζυγός της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, και θέλει να βιώσει όσο μπορεί την εμπειρία της κύησης.

Δεν έχει μιλήσει ανοιχτά ακόμα γι' αυτό, δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει το γεγονός αλλά... όλες οι μανούλες θέλουν τον χρόνο τους. Οι πληροφορίες μας είναι έγκυρες και δεν χωράνε αμφιβολία. Η κίνησή της, δε, να βρεθεί σε κομμωτήριο πριν από λίγες ώρες και να μην βάψει την ρίζα στο μαλλί, ήταν σα να μας επιβεβαίωσε.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο που ανάρτησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η ρίζα έχει φτάσει αρκετά χαμηλά και παρά το γεγονός πως βρέθηκε στο κομμωτήριο, προτίμησε να κάνει απλά ένα καθάρισμα στο μαλλί και να το χτενίσει. Είναι από τις κλασικές μανούλες σε αντίθεση με την Ιωάννα Τούνη που ενώ είναι εγκυμονούσα κι εκείνη, βρήκε τον τρόπο να βάψει την ρίζα στο μαλλί της (δείτε εδώ περισσότερα).

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Υπενθυμίζουμε ότι το φύλο του μωρού προδόθηκε πριν από λίγο καιρό μετά από μια επίσκεψη που είχε η Κωνσταντίνα σε νυχάδικο της περιοχής της (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Την εγκυμοσύνη της μας επιβεβαίωσε, βέβαια, αποκλειστικά και η Ναταλία Γερμανού που παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως είδε την Σπυροπούλου το Πάσχα με τον σύντροφό της...

"Συνάντησα το Πάσχα την Σπυροπούλου με τον αγαπημένο της! Η εγκυμοσύνη της..."

Φέτος η τηλεοπτική χρονιά είχε από όλα... Ανατροπές, αποχωρήσεις, μεταγραφές. Σκορδά, Μαλέσκου, Γκουντάρας- Κάκαβα, Λιάγκας, επιστροφή Μικρούτσικου, επιστροφή Κορομηλά, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που θα απέχει λόγω εγκυμοσύνης...

Η εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας είναι πράγματι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Την συνάντησα το Πάσχα πηγαίνοντας στην Κρήτη που πήγαινε και εκείνη στον ίδιο προορισμό με τον αγαπημένο της και μιλήσαμε για λίγη ώρα στο lounge. Ήταν πολύ ωραίο το κλίμα μεταξύ μας και τους είδα ότι ήταν πάρα πολύ ερωτευμένοι, πάρα πολύ ευτυχισμένοι και πραγματικά χαίρομαι πολύ για την Κωνσταντίνα που βρήκε τον άνθρωπό της και ο Βασίλης τον δικό του (διαβάστε όλη την συνέντευξή της εδώ).