Άννα Δρούζα: Σπάνια εμφάνισή με φλοράλ φόρεμα σε παράσταση στην Επίδαυρο

Είδε την τραγωδία «Αγαμέμνων»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Άννα Δρούζα: Σπάνια εμφάνισή με φλοράλ φόρεμα σε παράσταση στην Επίδαυρο

Την γνωστή παρουσιάστρια Άννα Δρούζα την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για πολλά χρόνια εργάστηκε σε δημόσια και ιδιωτικά κανάλια ενώ επίσης έχει ασχοληθεί με την παραγωγή και την αρχισυνταξία. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση και έτσι η εμφάνισή της στην Επίδαυρο είναι από τις σπάνιες φορές που την βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, εμφανώς αλλαγμένη από ότι την είχαμε συνηθίσει.

Δεν γνωρίζουμε αν σκοπεύει να επανέλθει στα τηλεοπτικά δρώμενα, αφού πλέον διατηρεί εδώ και χρόνια τον διαδικτυακό ιστότοπο boro. Ωστόσο πολλοί θα ήταν αυτοί που θα ήθελαν να την ξαναδούν στο γυαλί. Άλλωστε πολλές είναι οι συνάδελφοί της που επιστρέφουν μετά από χρόνια σε εκπομπές, όπως η Ρούλα Κορομηλά, ενώ φήμες ακούγονταν και για τη Ράνια Θρασκιά.

Η σπάνια εμφάνιση της Άννας Δρούζα στην Επίδαυρο - Με φλοράλ φόρεμα και εμφανώς αλλαγμένη

Την ''έπιασε'' λοιπόν ο φωτογραφικός φακός στην παράσταση «Αγαμέμνων» και εκείνη δεν αρνήθηκε να ποζάρει μαζί με τον Λευτέρη Γιοβανίδη.

Η σπάνια εμφάνιση της Άννας Δρούζα στην Επίδαυρο

Η προσωπική ζωή της Άννας Δρούζα

Η Άννα Δρούζα έχει αποκτήσει μια κόρη, την Αριάδνη, από το γάμο της (2001) με τον καλαθοσφαιριστή Νίκο Οικονόμου, από τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2004. Οι εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου που παρουσίαζε ήταν πάντα ψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών για αρκετά χρόνια.

Η ίδια αποφάσισε να απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση. Διατηρεί εδώ και χρόνια δική της ιστοσελίδα όπου απορροφά όλη της την προσοχή μαζί με την κόρη της Αριάδνη που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον Νίκο Οικονόμου.

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί πολυετή σχέση με τον δημοσιογράφο αλλά και ζωγράφο Θανάση Λάλα. Ο Θανάσης είπε το 2018 για τη σχέση τους και τις φήμες για τους κατά καιρούς χωρισμούς : «Δεν με ενοχλεί τίποτα. Ασχολούνται οι άνθρωποι με αυτό που νομίζουν ότι πρέπει να ασχοληθούν. Σας διαβεβαιώνω ότι είναι μία σχέση, ίδια με τις υπόλοιπες. Με τις σχέσεις που ζουν οι άνθρωποι στο Αιγάλεω , στο Περιστέρι, έχει τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες χαρές, τις ίδιες συγκινήσεις. Δεν αλλάζει τίποτα. Στην ιστορία της τηλεόρασης ανήκει και η Άννα σε κάποιο είδος. Δεν με απασχολεί ότι σχολιάστηκε. Δεν ξέρω αν επιστρέψει η Άννα Δρούζα στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Λάλας.

πηγή: i-diakopes.gr